6
Izjava dana

FOTO: STARSPORT

Grof Božović nakon poraza Zvezde od Kairata

Objavljeno: 03.07.15 u 08:04

– Crveni karton je naravno poremetio našu igru, i sada je teško govoriti koliko je bio dobar Kairat, a koliko Crvena zvezda. Momci su se borili koliko su mogli i svaka im čast na tome. Svaki rezultat može da se dogodi, pokušaćemo u revanšu – rekao je Božović.

0
0

6 Komentara

  1. da, ali izlazi sa orlandicem u spicu, eeej pokraj onakvih sporih stopera kairata, umjesto da ubaci jovica koji je dosta brzi od njih. a ovakvu formaciju sto su oni igrali mogu igrati samo najbolji klubovi evrope koji imaju igrace takvog kalibra da mogu igrati sve, uostalom oni napadaju ne sa dva igraca kao mi nego sa 6 igraca, a mi sinoc kad god smo otisli u napad sa vise od tri igraca, kontra je pukla…bez obzira na igraca manje, ovakve se ekipe trebaju dobiti…ali ovu ekipu treba u potpunosti rekonstruisati i iz pocetka jer medju ovim igracima nema stiha za bilo sta…

    0
    0
    Odgovori
  2. Kada nemas onu stvar da izadjes na Marakani protiv ovakve ekipe sa dva napadaca ovako sta ti se mora desiti…vjecno se plasimo necega! Reskiraj jednom u zivotu i sve baci na napad…najbolji je primjer Paunovic, sa dva klasicna spica protiv Brazil! i sve mu se vratilo… MI NEMAMO IGRACE ZA OVAKVU FORMACIJU DA LI JE TO NJIMA JASNO!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Da igrao je Paun sa dva špica s tim‚što je jedan štic igrao na levom boku. A nema ovde šta da se priča o formaciji kada igraš od početka sa igračem manje. Samo ja ne bih vadio Acu nego Savićevića.

      0
      0
      Odgovori
  3. Koliko vidimo velikom treneru je uspeh izgubiti od nekih animusa sa 2″0!!!Bice bolje protiv novog prvoligaša iz Surdulice!!Mozda bude i nerešeno!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter