0
Lifestyle

LIFESTYLE: Devojke, evo kako do tanjih butina

Objavljeno: 03.03.15 u 11:30

Veliki broj devojaka koji je imao problema sa viškom kilograma uspeo je da sredi stomak, međutim nerešiv „enigma“ ostale su butine. HotSport će vam pomoći.

Još uvek vas muči to što ne možete da stanete u svoje omiljene farmerke, a vežbate svakodnevno! Istina je da mnoge vežbe ne uključuju pokrete koji su presudni za pojedine regije, na kojima se lako zadržavaju masne naslage. Stoga za samo sedam dana i najviše 20 minuta ovog kardio programa specijalno osmišljenog samo za smanjenje obima butina, postignite ono o čemu ste dugo sanjale.

1) VOZITE BICIKL U VAZDUHU

Lezite na leđa podignite noge i „vozite bicikl“ u vazduhu. Ovo je sjajna vežba za mišiće butine i zadnjice, koju možete raditi i dok gledate omiljenu seriju na televiziji, a rezultate ćete vrlo brzo primetiti.

2) NE ZABORAVITE ČUČNJEVE

Savijte kolena u polučučanj, sa rukama ruke na kukovima ili stuku, i lagano se spuštajte se prema podu sve dok ne osetite zatezanje i bol u butnim mišićima. Uspravite se i ponavljajte vežbu najmanje osam puta. Kad steknete kondiciju, moći ćete da je radite u većim serijama.

3) NAJPOZNATIJA VEŽBA

Lezite na leđa, savijte noge u kolenima, a ruke opružite pored tela i gledajte ravno u plafon. Postavite savijeni peškir između kolena, kako bi unutrašnja strana vaših butina aktivno učestvovala, i izdižite zadnjicu. Ponavljajte ovu vežbu više od 15 puta u jednoj seriji i ne zaboravite na pravilno disanje.

hotsport.rs

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter