12
Domaći fudbal

Skandal u najavi? Partizanu sudi ‘njegov’ sudija, član navijačkih fejsbuk grupa ‘Grobara’

Objavljeno: 24.08.14 u 10:02

Sudija Petar Piper koji je određen da večeras dodeljuje pravdu na meču između Partizana i Donjeg Srema koji će od 19:00 sati biti odigran u Humskoj, po svoj prilici, navijač je Partizana.

Petar-Piper-Sudija

Ovo nije prvi put da se u srpskom fudbalu putem fejsbuka otkrivaju navijačka opredeljenja arbitara. Pre dve godine sudija Danilo Grujić „uhvaćen“ je kako putem svog profila na planetarno najpopularnijoj društvenoj mreži u stopu prati dešavanja u crno-belom klubu.

Slična situacija je i sa Petrom Piperom koji putem fejsbuka prati dešavanja u crno-belom timu, pošto je član grupe „To nije ljubav, to je nešto mnogo više„.

Ova Partizanova fejsbuk grupa ima oko 40.000 članova, a srpskim deliocima pravde zvanično je zabranjeno da budu prisutni na društvenim mrežama, rečeno je pre dve godine kada je Grujić „ulovljen“ u sličnoj situaciji.

Preostaje da se vidi hoće li Piper, uprkos svemu, ostati kao glavni delioc pravde za večerašnji duel sa Donjim Sremom, preneo je „Telegraf“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

12 Komentara

  1. Da da,pominju se sudije koje kao vole Partizan,sta je sa Gogicem koji je javno priznao da je zvezdas a sudio je 80 posto utakmica Zvezdi prosle sezone,pogledajte….

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo je vec smesno od strane crveno belog rezima,stidite se novinaru sto si ovo napisao,da li si gledao sinocnu utakmicu u Novom Sadu,kakvo je po tebi bilo sudjenje bolje to napisi,i gde je Covic hoce li odgovarati robijom?,cisto sumljam!

    0
    0
    Odgovori
  3. Neka covek navija za koga hoce to je njegovo pravo. Samo neka sudi posteno. Isto vazi i za ove sto su naklonjeni nasem klubu.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ovde nije reč o tome da li neki sudija sme ili ne da navija za određeni klub.Naravno da sve sudije simpatišu određeni klub ili čak i navijaju,ali sudija ne sme javno da se navijački opredeljuje.Babarogić možda jeste Zvezdin navijač,Rebrenović navijač Vojvodine,ali oni dok su sudili nisu se javno deklarisali kao navijači.Dakle,ako je profil ovog sudije autentičan,ne bi nikad smeo da sudi utakmice Partizana,isto tako bilo koji sudija Zvezdi,ako se javno deklariše kao navijač Zvezde.

    0
    0
    Odgovori
  5. Sta vas to cudi,i ovako 90% gradjana koji navijaju su ili grobari ili delije tako da retko koji sudija moze da se nadje a da nije simpatizer ili ne navija za jedan od ova dva kluba…

    0
    0
    Odgovori
  6. Da covek stvarno navija za partizan, lajkovao bi vise grobarskih stranica , ne samo jednu. Ako je tako kao sto vasi glupi mediji pisu, ajde okacite sliku kad se covek pridruzio facebooku, da vidimo dal je lazan profil ili nije !

    0
    0
    Odgovori
  7. Jos jedan u nizu medijskih pritisaka na crno-bele.Pa svako moze da napravi profil i da stavi Piperovu sliku,ovo je kao pravi profil.Bicemo sampioni u inat svima.

    0
    0
    Odgovori
    • Prvo treba da nadjete makar dva igraca u timu koji znaju kako uopste izgleda lopta, a tek onda da pricate o sampionskim ambicijama. Ovaj tim partizana bi razbila moja ekipa sa rekreacije…

      0
      0
      Odgovori
  8. Do pre nekog vremena dok je Babarogic sedeo u upravi CZ ili Rabrenovic u upravi Vojvodine a jos uvek imaju funkcije u fss ili vojvodini niko nije pominjao njihovu klubsku opredeljenost. Koliko se ja secam Babarogic je sudio najmanje tri-cetiri derbija a koje je zvezda dobila pa niko nije nista preduzimao. Pa u Pazaru je sudio navodno grobar i PARTIZANU PONISTIO CIST GOL NAVODNO ZATO STO JE VOLKOV IZ AUTA UBACIO LOPTU RUKOM i toje kostalo Partizan sedme uzastopne titule. U sudijskoj org. sede sve okoreli zvezdasi a to nikog neinteresuje da pise o tome. Sinoc u Novom Sadu kako je sudjeno i u ciju korist o tome bi trebali novinari da pisu, samo nisam siguran dali to smeju posto pogadja drzavni projekat…

    0
    0
    Odgovori
  9. Sa kojim pravom vi pustate u „etar“ imena i prezimena lica sa profila doticnog? I sta ako navija za Partizan? Sta,kao ostali ne navijaju ni za Zvezdu ni za Partizan… Pa za koga vam navijaju svi ti ljudi u redakciji?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter