0
ATP

FOTO: Starsport

NOVAK JE LIGA ZA SEBE ČAK I KAD NE POBEĐUJE: Najbolji svih vremena bio potpuno jasan o lošim partijama!

Objavljeno: 12.05.24 u 23:23

Da li je ovo najava pada sa vrha.

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, doživeo je neuspeh u trećem kolu Mastersa u Rimu! Danas je protiv našeg asa bio uspešniji Alehandro Tabilo, pobedivši ga sa 2:0 u setovima (2:6, 3:6).

Za Telegraf je Nole rekao sledeće.

– Nema tu šta da se razmišlja. Kao i uvek, Olimpijske igre i Grend slem su glavni prioritet. Kako je bilo na početku godine, tako je i sada, ništa se tu ne menja. Ostaje tako. Da igram slabo, igram. Daleko sam od svoje neke željene forme, ali dobro, videćemo kako će se stvari odvijati na Grend slemovima. Naravno, motivisan sam, ovo sa glavom će biti sve u redu. Da vidimo kako će sve proći u Parizu, pa da gledamo dalje ka Olimpijadi.

– Pa, ne znam. Ja i dalje volim tenis i voleću ga zauvek. Ako pričamo o takmičenju i profesionalnom nivou, tu je potrebno mnogo stvari da se poklopi da bi se igrao najbolji tenis. U ovim godinama mi je drugačiji tenis, drugačiji mi je osećaj, generalno osećaj vezan za takmičenja. Trudim se da izvučem maksimum, ali mi nije uspevalo do sada. Evo, sada dolazi najbitniji deo u godini, tih nekoliko najbitnijih turnira i eto, spremam se za to. Do početka Rolan Garosa, nadam se najboljem – zaključio je Đoković.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter