Pre nekoliko dana smo govorili o krštenju klinaca Vujadina Savića, koji je taj važan dan proslavio uz Zvezdine pesme, a sada nam stiže još neobičnija priča. Naime, veliki navijač Crvene zvezde, Goran Vujić, uradio je nešto što niko do sada nije – svog sina Lazara krstio je u hramu fudbala, na Marakani!

Povezane vesti

Krstenje-na-Marakani-Vujic

– Otkad znam za sebe navijam za Crvenu Zvezdu i kad mi je Jelena rekla da je trudna počeo sam da razmišljam o krštenju na Marakani, nebitno da li će biti sin ili ćerka. Kad se Lazar rodio i počelo je planiranje – objašnjava Goran i nastavlja:

– Želeo bih da naglasim da je ovo prvo krštenje u svetu na fudbalskom stadionu i velika mi je čast da je to moja Crvena Zvezda! Zahvaljujem se upravi Crvene Zvezde i najviše Delijama bez kojih to sve ne bi bilo izvodljivo!

Krstenje-na-Marakani-Vujic-2-670x1013

Inače, Lazar je rodjen 15.06.2013. godine na dan Kosovske bitke koja je odigrana 15. juna 1389. godine, po julijanskom kalendaru. A trebalo je da se rodi mesec dana kasnije, ali mu se žurilo. Ime je dobio po caru Lazaru i prva je osoba na svetu krštena na fudbalskom stadionu. Kakva priča malog Lazara i kakav će to Delija da bude…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.