Bivši trener Barselone Tito Vilanova preminuo je u petak posle duge i teške bolesti u svojoj 45 godini života, a poruke podrške porodici stižu iz svih delova sveta, kako od igrača, klubova, ali navijača.

Povezane vesti

FOTO: fcbarcelona.com

FOTO: fcbarcelona.com

Ovakvi trenuci nas definitvno podsećaju da svakako postoje važnije stvari od rivaliteta, pa je fotografija dvojice navijača Barselone i Espanjola na naslovnicama mnogih španskih medija.

Navijač Espanjola je nosio dres nekadašnjeg, pokojnog kapitena Danija Harkea koji je preminuo još 2009. godine, dok je navijač Barse u Mesijevom dresu sa brojem 10.

Vilanovina smrt je tužna vest za Barselonu, ali i celokupan fudbalski svet, ali ako nešto možemo da izvučemo iz svega ovoga, jeste da ova fotografija treba da nas podseti da se ne zaluđujemo uvek rivalitetom i da postoje mnoge stvari važnije od onih za koje na svakodnevnom nivou mislimo da su najbitnije.

Uostalom, upravo je Vilanova tokom svoje duge i teške borbe sa opakom bolešću svojim igračima često govorio: “Nikada se ni zbog čega nemojte nervirati, iznenadićete se kada sutradan shvatite kako vam te stvari ipak nisu više toliko bitne“.

navijaci Barse i Espanjola

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.