0
Ostali sportovi

Vonova na pauzi

Objavljeno: 17.12.12 u 18:53

lindzi von

Vonova se odlučila na pauzu u takmičenju zbog nedovoljne oporavljenosti od bolesti. Glavni trener američke reprezentacije Aleks Hedlmozer izjavio je da će se aktuelna pobednica Svetskog Kupa vratiti na bele staze u januaru naredne godine.

„Izuzetno zahtevan kalendar nije dozvolio Lindzi da se oporavi od stomačnih tegoba zbog kojih je prošlog meseca dva dana bila u bolnici na ispitivanjima“, rekao je za Asošijeted pres Hedlmozer, a potom dodao:

„Moguće je da Von neće ucestvovati ni u trkama u Zemeringu 28. i 29. decembra“, izjavio je Hedlmozer.

Lindzi Von, nakon odličnih vožnji u Lejk Luizu i Sent Moricu, nije završila trke u Kurševelu i u Val D’Izeru gde je doživela surov pad.

„Udarila sam o kamen levom skijom u veleslalomu u Kurševelu i izgubila pravac. Prosto sam izgubila energiju koju obično nađem u najkritičnijim situacijama. Razmisliću narednih dana kako da se ponovo vratim u formu. Pokušaću da ostanem pozitivna“, izjavila je Von.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter