0
Auto Moto

Titula i dalje nije u džepu

Fetel još uvek ranjiv

Objavljeno: 02.11.12 u 11:10

Iako je bio impresivan na prethodnim trkama, Fetel kaže da još uvek nije osvojio titulu i da je ranjiv. Trenutno je 13 bodova ispred Alonsa na 3 trke pred kraj šampionata.

 

“Ako pogledam unazad, u Indiji je bila sjajna trka za nas, ali perd kraj je bilo nekih varnica ispod automobila. Na sreću, nije se pretvorilo u problem, ali je moglo. Kada se nešto tako desi, vidiš koliko si ranjiv, bez obrzira na kojoj si poziciji u trci. Lako se desi da ispadneš iz trke i ostaneš bez bodova, a onda cela slika izgleda drugačije sa bodovnim sistemom koji imamo još od 2010. Nekoliko ljudi je tada bilo prvo otpisano pa su se vratili u zavisnosti od rezultata. To nikako ne smemo zaboraviti.”

 
Fetel ne veruje da Red Bul ima najbrži auto, uprkos nedavni pobedama.

 

”Mislim da je drugi deo na tvrdim gumama pokazao da je Ferari brži od nas, ali i Meklaren. Ipak, uspeo sam da održim razliku koju sam stvorio u prvom delu. Mislim da je Dženson Baton napravio najbrži krug na kraju trke i da je bio brži 1,5 sekundi nego što je ranije napravio. Nemam pojma šta je planirao, ali je pokazao tim krugom da je prilično brz.”…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter