Teksas potvrđen za 2013.

Staza u Ostinu, Teksas, je potvrđena kao mesto na kome će se 2013. godine voziti jedna od trka MOTO GP šampionata. Do sada, druga i treća trka su ostavljene kao trke za koje treba još da se donese odluka, sa Teksasom i najverovatnije Argentinom koje su čekale da budu potvrđene.

Potpuno nova staza će pre trke dvotočkaša koja će biti održana od 19-21 Aprila 2013 godine, ugostiti i Formulu 1, a povodom svega,  Karmelo Ecpeleta direktor “Dorne” koja je nosilac komercijalnih prava za sve trke MOTO GP šampionata je izjavio “Sjajna je vest da ćemo raditi sa “Circuit of The Americas” gde ćemo proširiti naše prisustvo. Mislim da će trka biti izuzetna jer će staza biti najsavremenija. Vidimo velike mogućnosti za rast MOTO GP šampionata  i verujemo da smo izabrali pravo mesto za to.”

Sledeće godine će biti tri trke na tlu SAD, sa već potvrđenim Laguna Seca stazom u Kaliforniji i Motor Spidveju u Indijanapolis. Poslednji šampion MOTO GP šampionata sa tla SAD je Niki Hejden koji je titulu osvojio 2006. godine

TAGOVI

Pročitajte i ovo

DŽENTLMEN U KOPAČKAMA: Kako je Marko Grujić jednoj dami ulepšao rođendan (VIDEO)

Najnovije

DŽENTLMEN U KOPAČKAMA: Kako je Marko Grujić jednoj dami ulepšao rođendan (VIDEO)

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, a sadašnja uzdanica Liverpula i jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera Evrope Marko Grujić, pokazao je da itekako ima šmeka.

KLOP: Igrači su sjajni!

Livepul je sjajno započeo sezonu, trenutno deli prvo mesto sa Arsenalom i Mančester Sitijem, ali to mnogima nije dovoljno, pa su prema Klopovim fudbalerima upućene salve kritika.

ŠAH: Zvezda se vraća na veliku scenu

Šahovski klub Crvena Zvezda, najtrofejniji domaći klub, ponovo je u Prvoj ligi!

ČUDAN POČETAK MANDATA: Vučelić odgovornost za majice prebacio na Božinova i igrače

Tek što je izabran, predsednik FK Partizan napravio je veliki gaf.

ODLAZAK IZ HUMSKE: Žarko Zečević rekao ‘Zbogom’!

Dugogodišnji funkcioner i jedan od ljudi najzaslužnijih za uspehe Partizana krajem 20. i početkom 21. veka, Žarko Zečević, definitivno neće više imati nikakvu funkciju u klubu iz Humske.

MANOJLOVIĆ: Jaka konkurencija me dodatno motiviše

Mladi golman, Filip Manojlović, ustalio se među stativama, a iako je još rano za svođenje računa, svi Zvezdaši su saglasni da je njegovo vraćanje sa pozajmice odličan.

LEP GEST VOŽDOVČANA: U sredu besplatno na krov

Osmina finala kupa Srbije je pred nama, a u sredu 26.10. na “krov” stiže novi rival.

MILEUSNIĆ: Kandidati za predsednika jurišali kao jarci na brvnu

Posle izbora predsednika FK Partizan za reč se javio Jovan Mileusnić, koji je bio uzdržan, a na prethodnom zasedanju nije bio, pa nije bilo kvoruma.

KRIZA JE GOTOVA: Milorad Vučelić je novi predsednik Partizana

Milorad Vučelić novi je predsednik FK Partizan, pošto je bio jedini kandidat,

GLIGORIJEVIĆ: Bjeković i Zečević kao Mapetovci

Počela je vanredna skupština FK Partizan. Izabrano je radno predsedništvo i verifikaciona komisija.