17
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SUKOB DELIJA I GROBARA: Ranjen navijač Crvene zvezde!

Objavljeno: 29.10.14 u 16:28

Navijači Crvene zvezde i Partizana sreli su se dok su se Delije vraćale sa Kup utakmice sa Vračara, a Grobari su išli na svoj stadion, na odloženi meč Superlige Srbije koji počinje od 16.30. Do sukoba i ranajvanja došlo je na Autokomandi.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

U sukobu dve navijačke grupe ranjen je navijač Crvene zvezde iz Valjeva, a policija je u obližnjem kontejneru pronašla oružje iz kog je pucano. Ranjeni mladić je odmah prevezen na VMA – piše kurir.

Očevici su napadača opisali kao veoma mladog, visokog oko 170 cm i obučenog u plavoj jakni.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

17 Komentara

  1. Dali je ovo realno da li zbog ovaki majmuna nas mrze a vi glodari razmislite ako ovo podrzavate svi kod psihijatra…

    0
    0
    Odgovori
    • sram te bilo nata sigurno ti je pravo ime natalija daj boze da tzebi dete upuca neko pa da vidim da li bi pisala tako pogrdnu recenicu,dok se decko bori za zivot ti ovco prefigana znas nesto da komentarises!

      0
      0
      Odgovori
  2. Ovo nije grobarski ili stil delija, ovo je KLOŠARSKI STIL!!! To su klošari koji nemaju pojma šta je ljubav prema klubu ili navijanje za isti! Takve ljude treba zatvoriti doživotno bez prava na pomilovanje!!! Zbog takvih kretena nas guraju sve u isti koš, zbog idiota kao što je ovaj koji je ranio ovog momka tribine su prazne, sve manje ljudi dolazi na stadione, zbog kretena kao što je ovaj ceo svet nas gleda kao divljake! Dokle više? Ko je on? Ko su mu roditelji? Zašto im je sin ubica? Odakle mu oružje? ZATVORITE BAGRU DOŽIVOTNO! Na nekome mora da se zalomi!

    0
    0
    Odgovori
  3. KO JE SADA KRIV ZA TUCU NAVIJACA ZVEZDE I PARTIZANA GDE JE RANJEN JEDAN NAVIJAC ZVEZDE KAKO SU MOGLE DA SE IGRAJU DVE UTAKMICE U ISTOM DANU GDE SU AKTERI NAVIJACI ZVEZDE I PARTIZANA,SRAMOTA

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter