0
Fudbal

FOTO; Screenshot

JEZIVE SCENE NA NEMAČKOJ NIŽELIGAŠKOJ UTAKMICI: Povredjeno više od 150 policajaca! (VIDEO)

Objavljeno: 05.05.24 u 19:44

Sukobi su nastavljeni i nakon utakmice…

Navijački neredi na utakmici između Dinama iz Berlina i Energi Kotbusa rezultirali su povredama 155 policajaca, saopštila je berlinska policija danas.

Policija je izvestila da je 43 gradska i 73 federalna policajca povređeno zbog udisanja suzavca koji je ispaljen kako bi se zaustavili neredi. Takođe, 28 federalnih policajaca fizički je povređeno, dok je 11 zadobilo rane od pirotehničkih sredstava.

Prema informacijama „Bilda“, uhapšeno je 74 navijača, a protiv 62 podnete su krivične prijave zbog narušavanja mira, fizičkih napada na organe reda i pružanja otpora pri hapšenju.

Utakmica je prekinuta u 20. minutu zbog tuče na tribinama, gde su navijači Dinama zapalili šalove i zastave s oznakama rivalskog tima.

Policija je izvestila da su navijači ispalili pirotehnička sredstva na policijske snage i redare koji su stajali u blizini terena, nakon čega su pripadnici bezbednosnih snaga intervenisali i pokušali da privedu navijače.

Energi Kotbus je pobedio rezultatom 2:0, a sukobi navijača su se nastavili i posle utakmice, navodi „Bild“.

2
7

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter