0
The Best Of

FOTO: goal.com

VREMEPLOV: U treptaju oka ‘Lejn’ je zanemeo, jer je lucidni ‘Ševa’ skroz sludeo Robinsona (VIDEO)

Objavljeno: 10.03.17 u 00:10

Nije ih postigao mnogo u engleskoj Premijer ligi, ali se ovaj pogodak Andreja Ševčenka još uvek prepričava.

Neprevaziđeni ukranijski napadač Andrej Ševčenko mnogo puta je svojim potezima rezervisao ‘kartu’ za put u istoriju, a jedan od njih načinio je u dresu Čelsija.

Nije se popularni ‘Ševa’ nadavao golova u redovima ‘plavaca’, naprotiv, ispostavilo se da je njegov prelazak na ‘Stamford bridž’ bio potpuni promašaj. Možda ne toliko sa finansijske strane, ali sa igračke svakako jeste.

VREMEPLOV: Kako su legendarni ‘Ševa’ i Rebrov masakrirali Barsu na Kamp Nou (VIDEO)

Međutim, čak i u tom delu karijere uspevao je da na momente podseti od kakvog je materijala satkan, a to je najbolje na svojoj koži osetio tada prvi golman selekcije ‘gordog albiona’ Pol Robinson.

Čuvar mreže Totenhema, ni kriv ni dužan, bio je delo majstorije Andreja Ševčenka na ‘Vajt Hart Lejnu’ zbog koje je srce Romana Abramoviča naraslo tada kao Rusija.

VREMEPLOV: ‘Nemoguć’ gol Andreja Ševčenka, Điđi Bufon ga još uvek sanja (VIDEO)

Ševa je na impresivan način Robinsona sa ivice kaznenog prostora, a zanimljivo, to mu je bio 13. pogodak u dresu Čelsija.

Ko kaže da je 13 baksuzan broj. Za majstora fudbala iz Dvirkivšine (njegovo rodno mesto u Ukrajini) to jednostavno ne važi.

(Izvor: youtube / tournavis)

Čelsi je u ovom meču slavio sa 2:1. Posle vodećeg gola Ševčenka, Šon Rajt Filips je povisio na 2:0 za ‘plavce’, dok je utešan gol za ‘pevce’ postigao Robi Kin sa ‘bele tačke’.

VREMEPLOV: Kako je Ševa redom ponižavao Barsu, Juve, Inter… (VIDEO)

VREMEPLOV: Asistencija koju je slavni Maradona proglasio najboljom ikada! (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter