1
Domaći fudbal

Stefan Hajdin Superliga Srbije, Vozdovac - Proleter Belgrade, Serbia 10.4.2021. April 10. 2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

ČUKA NIJE PREBOLELA HAMARBI: Na ‘krovu’ pet golova i dva penala!

Objavljeno: 15.08.21 u 20:56

Dve potpuno različite utakmice!

Ekipa Čukaričkog je na Banovom brdu dočekala Radnički iz Niša.. Nisu prisutni navijači mogli da uživaju u preterano lepoj fudbalskoj predstavi, jer su oba tima delovala bledo danas. Za Čukarički se može reći da ima opravdanje, jer su doživeli zaista težak poraz u duelu protiv Hamarbija, pa nema sumnje da je to ostavilo traga na njih.

Glavni arbitar na utakmici bio je naš internacionalac Srđan Jovanović, sa svojim pomoćnicima Stojkovićem i Mihajlovićem.

Nikola Vujnovic Super liga Srbije, superliga, Vozdovac – Partizan Belgrade, Serbia, 12.12.2020. Decembar 12. 2020. photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Za razliku od Banovog brda, na ‘krovu’ je viđen jedan više nego zanimljiv duel. Prednost Voždvocu doneo je Hajdin u nadoknadi prvog poluvremena.. Dvostruku prednost domaćinu donosi Vujnović sa bele tačke. Činilo se da će Voždovac lako odneti pobedu nad gostima iz Novog Pazara, ali je gol nade postigao Nemanja Mladenović u 68. minutu igre.

Ipak, Voždovac je ponovo poveo sa dva gola razlike u 81. minutu susreta.. Ipak, gosti nisu želeli da posustanu ni jednog trenutka, pa su u 90. minutu utakmice, sa bele tačke smanjili na, ispostaviće se konačnih 3:2.

Pravdu je delio Stanko Ostraćanin, a pomoćnici su mu bili Pavle Piper i Milan Pašajlić.

SVI REZULTATI: 

Čukarički – Radnički Niš 0:0

Voždovac – Novi Pazar 3:2 

Strelci: Hajdin i Vujnović x2 / Mladenović i Aganspahić 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter