0
Evrokupovi

Marko Docic Cukaricki - Hamarbi Hammarby DAC UEFA UECL Europa Conference League 5.8.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

POMOĆNI TRENER ČUKARIČKOG ISKREN NAKON PORAZA: Igrali su fudbal kakav mi u Srbiji ne gledamo!

Objavljeno: 12.08.21 u 22:37

Težak poraz za srpski tim.

Fudbaleri Čukaričkog su završili svoje učešće u Evropi. Brđani su u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija poraženi od Hamarbija sa 5:1. Iako su u Beogradu slavili sa 3:1, srpski tim nije imao šanse u gostima, a pomoćni trener Čukaričkog ističe da je Hamarbi igrao fenomenalno.

Šta reći posle ovakve utakmice kada ekipa primi pet golova. Čestitke domaćinima na fenomenalnoj igri koju mi nažalost i ne gledamo u Srbiji. Teško i bolno veče za klub. Sa prvim timom sam četiri godine, ovakav poraz nismo doživeli. Imali smo korektan rezultat iz Beograda, ali nismo mogli da im pariramo ni u jednom segmentu, počeo je Pavle Delibašić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Čukarički (@fkcukaricki)

Potom je dodao da trenutno u svlačionici nije atmosfera za neku analizu meča, te da će ona tek uslediti. Delibašić je istakao i da je njegov tim pokušao da promeni formaciju, ali to nije dalo željeni rezultat.

U svlačionici sada nije najbolja atmosfera da bi se pričalo o analizi meča, bitno je da se sada prespava. Nismo se adaptirali ni na podlogu, nismo imali ni sreće. Ali nemamo za čim da zalimo jer nismo ni imali šanse. Zašto je to tako, to je pitanje za dublju analizu, rekao je Delibašić i dodao:

Utakmica je tako tekla da smo bili prinuđeni da budemo bliže našem golu jer su nas naterali na to, nismo mogli da izdržimo pritisak posle gola, možda bi to bilo i drugačije. Da li smo mogli posle 3:1 da uradimo nešto, opet bi to bilo teško. Pokušali smo i promenom formacije, ali ni time nismo uspeli nešto mnogo da poremetimo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter