1
Domaći fudbal

I Partizan nezadovoljan suđenjem na Vračaru

Objavljeno: 25.11.13 u 13:02

dragovic-volkov

Očigledno je da ćemo još nekoliko dana slušati međusobne otužbe na relaciji Voždovac – Partizan – Crvena zvezda povodom spornih situacija koje su se desile na nedljnom meču između „zmajeva“ i crno-belih odigranog pred praznim tribinama na Vračaru.

Najveća buka se podigla zbog nedosuđenog penala za domaći tim u 92. minutu, za koji je čak i član sudijske komisije FSS Đorđe Žutić potvrdio da je postojao, međutim i u Partizanu tvrde da imaju razloga za nezadovoljstvo pošto sudija Gogić pre toga nije dosudio jedanaesterac za njih.

Sporan detalj se desio u 86. minutu kada je defanzivac Voždovca Goran Dragović u svom kaznenom prostoru posle međusobnog guranja laktom udario Vladimira Volkova koji je završio na zemlji. Zanimljivo je da se posle ove situacije najviše iznervirao poslovično smireni kapiten Saša Ilić koji se nalazio u neposrednoj blizini.

Povodom suđenja na utakmici između Voždovca i Partizana pored trenera domaćeg tima Nenada Lalatovića najpre se oglasio predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić, a vrlo brzo je sa Marakane stiglo i saopštenje u kojem se ponovo okrivljuje sam vrh Fudbalskog saveza zbog navodne otimačine u srpskom fudbalu.

Sporean detalj na snimku možete da vidite na 5:20 minutu.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter