0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Džajić ogorčen suđenjem na Vračaru

Objavljeno: 24.11.13 u 16:30
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nakon utakmice na Vračaru gde je Partizan minimalnim rezultatom slavio protiv Voždovca oglasio se predsednik Crvene zvezde.

Dragan Džajić osvrnuo se na suđenje, odnosno na arbitra Gogića koji nije dosudio barem jedan jedanaesterac za ‘Zmajeve’.

„Mislim da je ono što se dogodilo na Vračaru na utakmici Voždovac – Partizan, zaista sramno za srpski fudbal. Nemam mnogo izbora posle nedosuđenih penala za ekipu Voždovca nego da se zapitam da li u ovoj zemlji sme iko da bude šampion osim Partizana. Mislim da je čitava Srbija videla, a ako nije videće na snimcima, koliko je oštećen Voždovac, a samim tim i svi ostali koji imaju ambiciju da budu prvi na tabeli“ kazao je Džajić.

Predsednik Zvezde nema dilemu ko je glavni uzročnik takve situacije.

„Očigledno da pojedini moćni ljudi iz sveta fudbala, oni o kojima godinama govorimo i dalje imaju veliki uticaj u kreiranju rezultata u ligi i stanja na tabeli. Jasno je da se nastavlja sa istim metodama kao do sada, možda i gorim, bez obzira na naša brojna upozorenja“, rekao je Džajić.

Crveno-beli najavljuju nastavak borbe za promene u srpskom fudbalu.

„Sutra imamo Upravni odbor kluba na kome ćemo odlučiti o situaciji vezanoj za taj meč i stanju u celokupnom srpskom fudbalu. Crvena zvezda ima obavezu da reaguje posle događanja poput onih na Vračaru jer se time naš fudbal degradira do krajnjih granica“, zaključio je Džajić.

hotsport.rs/blicsport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter