2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Žutić: Voždovac jeste oštećen (VIDEO)

Objavljeno: 25.11.13 u 10:55
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Da je sudija Miodrag Gogić oštetio Voždovac u duelu sa Partizanom to smo svi videli. A da je arbitar propustio da dosudi penal u sudijskoj nadoknadi potvrdio je i član Sudijske komisije FSS Đorđe Žutić. Ponovo bura u srpskom fudbalu i to opet zbog nedosuđenog penala protiv Partizana.

U redovnoj emisiji na Areni sport „Oko sokolovo“, član Sudijske komisije FSS Đorđe Žutić ocenio je da je Gogić pogrešio kada nije sankcionisao igranje rukom Nemanje Petrovića u kaznenom prostoru cno-belih u drugom minutu sudijske nadoknade.

„Igrač u crno-belom dresu (Petrović) širi ruku da bi zatvorio prostor. Lopta je nezgodno odskočila i došla bi do igrača u crvenom dresu… Ovo je moralo da se sankcioniše kaznenim udarcem. Ne mogu da shvatim sudiju Gogića, koji je bio odlično postavljen, nije mi jasno kako je on video i doživeo tu situaciju“ – rekao je Žutić.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter