0
Košarka
Nebojša Čović

FOTO: Starsport

NEBOJŠA ČOVIĆ PROZVAO ŠILOBADA: ‘Bolje mu da ne spominje FMP, jer mu je obezbedio egzistenciju i stan!’

Objavljeno: 19.09.23 u 11:05

Prvi čovek Zvezde oštro.

Predsednik ‘crveno-belih’, Nebojša Čović bio je gost u jutarnjem programu na TV Prva i govorio je o raznim temama, kao što su ciljevi, prelazni rok i ABA SuperkupIzmeđu ostalog se dotakao i prozivka koje je uputio Mlađan Šilobad na račun KLS, Crvene zvezde FMP-a.

 -Šilobad nikada ne sme da spomene FMP, jer mu je FMP obezbedio egzistenciju i stan, ali to neka ide na njegov obraz. Na Staroj planini su se klubovi dogovorili da Srbija od sezone 2025/26 ima profesionalnu ligu. Hrvatski klubovi igraju nacionalnu ligu paralelno sa ABA ligom. Slično je i sa slovenačkim. Pitanje je koji je razlog da srpski klubovi igraju ABA 2, ako ne mogu da se plasiraju u ABA ligu – istakao je Čović.

Podsetimo, izvršni direktor Partizana, Mlađan Šilobad je ranije rekao da je KLS prviatna liga i prozvao tim sa Malog Kalemegdana  na koji način je došao do titule u tom takmičenju.

FOTO: Starsport

-Imali smo situaciju prošle godine gde je Crvena zvezda odigrala dve utakmice protiv FMP-a, njihovog razvojnog tima i tako osvojila državno prvenstvo. Kakva je to liga? Da ne kažem sad, smešno je i pričati o tome – pričao je on.

6
8

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter