1
Košarka
Nebojša Čović

FOTO: Starsport

ČOVIĆ SA VELIKIM AMBICIJAMA ULAZI U NOVU SEZONU: ‘Naš cilj je osvajanje svih takmičenja, kao i Evrolige!’

Objavljeno: 19.09.23 u 10:30

‘Ovo je najbolji tim koji Zvezda ima od kada sam ja u klubu’

Prvi čovek tima sa Malog Kalemegdana, Nebojša Čović gostovao je u jutarnjem programu TV Prva i pričao o ciljevima za narednu sezonu, pripremnom periodu i prelaznom roku.

-Dobro protiče, ide sve po planu,kratak je vremensjki period. to su nova pravila, ne od ove godine, vezana za ograničenje od 35 dana. To su kratke pripreme, sve je to drugačije. Ekipa se juče vratila iz Nemačke, krajem nedelje se ide na Kipar. Idemo sve po redu. Sve ide normalno, malo ima povreda. Sitna povreda Teodosicća, Hanga problem sa mišićem, Nejpir takođe, za sada ništa strašno – započeo je.

Dotakao se počajanja koja su ovog leta stigla u Crvenu zvezdu.

-Imamo trenutno 16 igrača i mislim da je to – to. To ne zavisi od nas, već od stručnog štab i Duška Ivanovića kako bude analizirao tim. Trebalo bi da je to – to – naveo je on.

Na kraju je govorio o ciljevima za narednu sezonu.

-Naši cilj je osvajanje ABA lig, Kupa, domaće lige, F4 Evrolige i osvajanje EL. Videćemo koliko ćemo to uspeti. Ovo je najbolji tim koji Zvezda ima od kada sam ja u klubu – poručio je Čović.

15
14

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter