0
Fudbal

FOTO: GNK Dinamo Zagreb

PRAVDA NIJE ISTA ZA SVE: UEFA neće kazniti Dinamo!

Objavljeno: 08.08.23 u 14:25

Kakva bi kazna bila za srpske klubove?

U stravičnom incidentu koji se dogodio sinoć u Grčkoj između navijača Dinama AEK-a stradao je 22-godišnji Grk, koji je podlegao povredama višestrukim ubodima nožem od strane ‘Bed Blu Bojsa’. Ova dva tima su večeras na ‘OAPA Areni’ trebali da odigraju susret u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona.

Međutim, meč je odložen  zbog incidenta koji se dogodio. Podsetimo, UEFA je ovaj susret proglasila visokorizičnim i zabranila prisustvo gostujućih navijača. Donošenje ove odluke je zbog toga što su navijači Dinama Panatinaikosa pobratimljeni, ali se ta odluka nije poštovala.

Takođe, i iz Zagreba i AEK-a su oglasili povodom ovog incidenta. Evropska kuća fudbala je donela odluku da ne sankcioniše Dinamo, ali je postavljen određeni uslov. U slučaju da bude bilo kakvog ispada na ‘Maksimiru’, UEFA će hrvatski klub izbaciit iz Evope.

Sada, postavlje se pitanje, da li je pravda ista za sve, jer  su u prošlosti srpski klubovi kažnjavani za mnogo manje stvari.

9
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter