0
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

STRAVIČNE SCENE U ATINI: Izboden navijač AEK-a (VIDEO)

Objavljeno: 08.08.23 u 08:25

Sramota.

Fudbaleri AEK-a i Dinama iz Zagreba večeras igraju prvi susret u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona od 20:45, a za sedam dana je revanš na ‘Maskimiru’. Pre nekoliko dana UEFA je ovaj duel proglasila visokorizičnim i zabranila prisustvo gostujućuih navijača.

Ova odluka je  došla zbog činjenice da su navijači zagrebačkog kluba pobratimljeni sa pristalicama Panatinaikosa, pa iz tog razloga evropska kuća fudbala neće da prepušta ništa slučaju. Međutim, Zagrepčani su se ipak uputili u Atinu, njih 200 i izazvali sukob sa domaćim navijačima.

Nažalost, kako javljaju grčki mediji prilikom tuče, jedan 22-godišnjak, koji je navijač AEK-a, izbdoen je i podlegao je povredama. On je brzo prevezen u bolnicu, doktori su pukošavali da mu spasu život, ali bezuspešno. Povodom ovog sukoba, veliki broj domaćih navijača je zadobilo povrede, a organi reda priveli su 91 osobu.

1
6

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter