2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DA LI JE OVO NEKA NOVA ZVEZDA?: Moćan tim stvara Izraelac! (VIDEO)

Objavljeno: 08.07.23 u 23:20

Odlična partija ’crveno-belih’.

Tim Bakara Bahara je odradio prvi deo pripremnog perioda na Zlatiboru gde je odigrao dve kontrolne utakmice i ostvario oba trijumfa nad Slekcijom Užica 3:1 i Borcem iz Banja Luke 2:0. Nakon završenog ovog dela, ‘crveno-beli’ su se uputili put Rusije gde ih očekuju ozbiljniji susreti. Fudbaleri Crvene zvezde su položili prvi teži ispit savladavši Zenit rezultatom 2:1.

Tim iz Ljutice Bogdana je danas odmerio snage sa Nefčijem i ostavrio još jednu pobedu rezultatom 4:0, a strelci su bili Ivanić u 9. minutu, Mitrović u 17. i Bukari u 45 i Šljivić u 81. ‘Crveno-beli’ su pokazali sjajnu igru, a naredni susret igraće u utorak protiv Fenerbahčea.

Zadovoljan je bio Bakar Bahar koji voli da igra kroz visoki presing.

– Videli smo sve ono što radimo na treninzima da igrači još bolje nego prošli put, sprovode u delo. Cilj je da iz utakmice u utakmicu napredujemo i radićemo na tome. Raduje me što golmani nisu imali posla, bila je samo jedna odbrana, a uzrok tome je da su igrači napadali kroz presing. – poručio je.

Nakon ovih nekoliko utakmica deluje da je izraelski stručnjak dobro podmazao motore i pokrenuo jaku mašineriju. Uveo je novitete u igri Bakara Bahar, a to se najbolje vidi u brzini i agilnosti tima, što je I presudilo u današnjoj pobedi. Formacija koja je odlično legla je 3-4-1-2 sa dva ving beka i tri štopera, a čini se da će neprobojni bedem biti trio fantastiko Dragović-Eraković-Mijailović.

Kao krilni bekovi fenomenalni se snalaze Kosta Nedeljković i Stefan Mitrović koja ima prija takva postavka na terenu. Kada je reč o veznom redu, tu je nepikosnoveni Gelor Kanga, ali su Mirko Ivanić i Marko Stamenić opravdali očekivanja i pokazali ono što se od njih traži.

Uloga asistenta ekipe verovatno će pripasti Krasou koji nije dao protivniku da diše i maltretirao protivničke igrače svojim pasovima i kreacijama.  A napad karakterišu brzina, eksplozivnost. U završnom delu  ovog puta su se našli Osman Bukari i Piter Olajinka. I baš Bukari je imao itekako zapaženu partiju, s obzirom na to da je postigao treći gol, ali i asistirao kod drugog.

Što se tiče napda, Bakar Bahar preferira još uvek igru sa dva napdača, a to je ispalo kao super rešenje. Još jedan plus je što su mladi igrači dobili značajnu minutažu, a jedan od onih koji je pokazao svoj raskošni talentat i da može igrati na vrhunskom nivou jeste Jovan Šljivić koji je svoj trud naplatio pogotkom u finišu meča.

25
2

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter