3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

’CRVENO-BELA’ EKSPEDICIJA STIGLA U RUSIJU: Evo na koga sve Bahar može da računa! (FOTO)

Objavljeno: 02.07.23 u 08:15

Očekuju ih ozbiljniji mečevi.

Fudbaleri Crvene zvezde boravili su na Zlatiboru i odradili prvi deo priprema za narednu sezonu gde su odigrali dve kontrolne utakmice protiv Selekcije Užica koju su dobili rezultatom 3:1 i Borca iz Banja Luke koga su savladali 2:0. Novi šef stručnog štaba ’crveno-belih’ Bakar Bahar je nakon ova dva meča imao bolji uvid sa kakvim igračkim kadrom raspolaže.

Nakon prvog dela, sada sledi drugi deo priprema u Rusiji za narednu takmičarsku godinu. Ovog puta će to izgledati ozbiljnije, jer će i protivnici biti teži. Zvezda će odigrati tri kontrolne utakmice, protiv Zenita 4. jula, Nefčija 8. jula i Fenerbahčea 12. jula. Bahar nakon Zlatibora definitivno više ne računa na Gobeljića, Srnića, a u Beogradu je ostao i Prucev koji se oporavlja od povrede, a Azarov se nalazi na Evropskom prvenstvu za mlade.

FOTO: FK Crvena zvezda

Evo na koga će računati Izraelac: Omri Glazer, Nikola Vasiljević, Zoran Popović, Aleks Vigo, Kosta Nedeljković, Aleksandar Dragović, Strahinja Eraković, Stefan Leković, Nemanja Milunović, Milan Rodić, Nikola Stanković, Lazar Nikolić, Edmundo Ado, Srđan Mijailović, Jovan Šljivić, Mirko Ivanić, Gelor Kanga, Kings Kangva, Marko Stamenić, Osman Bukari, Vladimir Lučić, Nikola Mituljikić, Piter Olanjinka, Aleksandar Katai, Stefan Mitrović, Žan Filip Kraso i Jovan Mijatović.

FOTO: FK Crvena zvezda

 

FOTO: FK Crvena zvezda
22
2

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter