1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

POBEDA ZVEZDE U UŽICU: Bahar promešao karte i otkrio na čemu treba da se radi u nastavku priprema! (VIDEO)

Objavljeno: 26.06.23 u 19:45

Ogroman propust odbrane

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su selekciju grada Užica u svom prvom pripremnom meču rezultatom 3:1 na stadionu „Radomir Antić“.

Barak Bahar je odlučio da na ovaj meč izađe u prilično jakom sastavu uz određene kombinacije, pogotovo na poziciji napadača.

Upravo to mu se i najviše isplatilo pošto je upravo Jovan Mijatović kao najistureniji igrač matirao golmana Tasića u 19. minutu susreta.

Imala je još nekoliko prilika Crvena zvezda da dođe do nešto veće prednosti, ali pogodaka u mrežu Užica nije bilo.

Totalni šok za goste iz Beograda usledio je u 34. minutu kada je Nikola Lazović iz ekipe Užica ostao sam na levoj strani i uputio veoma dobar šut te je Glazer bio nemoćan i primio je gol iz prvog šuta.

Do samog kraja poluvremena u strelce je uspeo da se upiše i Aleksandar Katai, a ponovo smo videli lepo dodavanje Stefana Mitrovića, pa je sa 2:1 u korist Beograđana završeno poluvreme.

U nastavku je Barak Bahar odlučio da pruži šansu drugim igračima, pa je napravljen veliki broj izmena što je donelo bolju igru gostiju iz Beograda.

Već u 62. minutu svoj devet meseci čekani pogodak postiže Marko Gobeljić i to sjajnim udarcem se leve strane čime je maltene i rešeno pitanje pobednika.

1
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter