0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KRASO SA BELE TAČKE DONEO POBEDU ZVEZDI: Crveno-beli savladali Zenit na startu turnira u Rusiji! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 04.07.23 u 20:38

Pokazali su crveno-beli kvalitet.

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Zenita rezultatom 2:1 u prijateljkoj utakmici koja je odigrana u Rusiji. Crveno-beli su poveli pogotkom Ivanića u prvom poluvremenu, da bi Zenit u drugom stigao do izjednačenja preko Du Keroza.

Gol za pobedu crveno-belih, postigao je Kraso sa bele tačke, u samoj završnici meča.

U prvom delu prvog poluvremena, istakao se Glazer, golman Crvene zvezde, koji je neverovatnim odbrana uspeo da sačuva mrežu svog tima. Zenit je imao par opasnih napada, ali su crveno-beli uspešno odoleli.

FOTO: FK Crvena zvezda

U 31. minutu, arbitar je dosudio jedanaesterac za srpski tim, ali je on poništen zbog ofsajda, nakon asistencije pomoćnika. Prvi deo igre završen je minimalnom prednošću Zvezde, a trenutno je ostalo oko 30 minuta do kraja utakmice.

Zvezda postiže pogodak u 40. minutu, a mrežu domaćih zatresao je Mirko Ivanić. Stefan Mitrović je bio miran na levoj strani, sjajno je centrirao, a Ivanić se našao na pravom mestu u pravo vreme i glavom je savladao golmana Zenita.

Prva prilika u drugom delu igre, Zenitu donosi i pogodak. Nakon dobre timske akcije, Glazera je savladao Du Keroz u 62. minutu.

Zvezda je imala nekoliko šansi u nastavku, jednu je propustio mladi Šljivić, dok je golman Zenita u par navrata bio na pravom mestu.

Crveno-beli su nastavili da napadaju i nagrada je stigla u 87. minutu, kada je izboren jedanaesterac.

Kraso je bio miran i uspešno je realizovao penal, a tako doneo Zvezdi pobedu protiv Zenita.

6
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter