0
Fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

BAHAR SPREMIO DVA NOVITETA PRED MEČ SA NEFČIJEM: Poznata sudbina Kataija!

Objavljeno: 08.07.23 u 16:15

Izraelac meša karte.

Tim Bakara Bahara je odradio prvi deo pripremnog perioda na Zlatiboru gde je odigrao dve kontrolne utakmice i ostvario oba trijumfa nad Slekcijom Užica 3:1 i Borcem iz Banja Luke 2:0. Nakon završenog ovog dela, ‘crveno-beli’ su se uputili put Rusije gde ih očekuju ozbiljniji susreti. Fudbaleri Crvene zvezde su položili prvi teži ispit savladavši Zenit rezultatom 2:1.

Danas će ‘crveno-beli’ igrati drugi susret u Rusiji protiv ekipe Nefčija iz Bakua od 18:30. Strateg Zvezde, Bakar Bahar će napraviti određene promene u odnosu na utakmicu sa Zenitom. Poslednja linija će ostati ista, ali će na sredini terena sa mladim Stamenićem umesto Kange igrati najverovatnije Jovan Šljivić, a postoji šansa da od prvog minuta počne i King Kangva.

Druga promena će biti u napadu, gde će umesto Jovana Mijatovića igrati Žan Filip Kraso, a uz njega biće Piter Olajinka i Mirko Ivanić. Što se tiče Aleksandra Kataija, on se još uvek oporavlja od povrede i neće biti spreman ni za ovaj susret. Zvezdin ‘Magiko’ se oporavlja od povrede koju je zadobio u meču sa Selekcijom Užica tokom pripremne utakmice na Zlatiboru.

Katai će najverovatnije biti spreman za susret koji je zakazan za 12. jul kada će Zvezda igrati protiv Fenerbahčea.

Crvena zvezda (3-4-1-2): Glazer – Eraković, Mijailović, Dragović – Nedeljković, Stamenić, Bukari, Mitrović – Ivanić – Kraso, Olajinka.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

6
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter