2
Fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

BAHAR NAKON UBEDLJIVGO TRIJUMFA NAD NEFČIJEM: ’Zadovoljan sam, igrači sporovde u delo sve što radimo na treninzima!’

Objavljeno: 08.07.23 u 22:15

Zvezda demonstrirala silu.

Tim Bakara Bahara je odradio prvi deo pripremnog perioda na Zlatiboru gde je odigrao dve kontrolne utakmice i ostvario oba trijumfa nad Slekcijom Užica 3:1 i Borcem iz Banja Luke 2:0. Nakon završenog ovog dela, ‘crveno-beli’ su se uputili put Rusije gde ih očekuju ozbiljniji susreti. Fudbaleri Crvene zvezde su položili prvi teži ispit savladavši Zenit rezultatom 2:1.

Tim iz Ljutice Bogdana je danas odmerio snage sa Nefčijem i ostavrio još jednu pobedu rezultatom 4:0, a strelci su bili Ivanić u 9. minutu, Mitrović u 17. i Bukari u 45 i Šljivić u 81. ‘Crveno-beli’ su pokazali sjajnu igru, a naredni susret igraće u utorak protiv Fenerbahčea. 

Nakon utakmice, trener Crvene zvezde, Bakar Bahar je rekao da su uradili ono što su želeli I odigrali dobro.

-Došli smo i uradili ono što smo želeli, odigrali dobro i pobedili, tako da sam zadovoljan. – započeo je.

Istakao je da je cilj da iz utakmice u utakmice napreduju.

– Videli smo sve ono što radimo na treninzima da igrači još bolje nego prošli put, sprovode u delo. Cilj je da iz utakmice u utakmicu napredujemo i radićemo na tome. Raduje me što golmani nisu imali posla, bila je samo jedna odbrana, a uzrok tome je da su igrači napadali kroz presing. – naveo je Izraelac.

Posebno ga raduju golovi mladih fudbalera, Šljivića i Mitrovića.

– Drago mi je što su se mladi fudbaleri – Šljivić i Mitrović upisali u strelce, verujem da je to najzanimljivije navijačima. Ipak, bitno je da i iskusniji postižu golove i da imamo balans. – poručio je Bakar Bahar.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

12
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter