1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

UPRAVA ’CRVENO-BELIH’ DALA UTLIMATUM BAHARU DA SE IZJASNI O PRELASKU NA STADION ’RAJKO MITIĆ’: Iz Zvezde su jasni!

Objavljeno: 07.04.23 u 09:55

Treba da donese odluku do sledeće sedmice.

Pethodne nedelje javnost je digla na noge vest da će Crvena zvezda od naredne sezone imati novog trenera, sa kojim će napasti Ligu šampiona. Sve je izvesnije da će na klupu ’crvenobelih’ sesti izraelski stručnjak Bakar Bahar, koji je letos izbacio Zvezdu sa Makabi Haifom iz Lige šampiona.

Tada je delegacija Zvezde na čelu sa Zvezdanom TerzićemMitrom MrkelomMarkom Petrovićem i Markom Marinom, su kako tvrdi izarelski portal ’One’ viđena u Izrealu kako se sastaje sa Baharom oko preuzimanja klupe ‘crvenobelih.

Čelnici Crvene zvezde  su dali ultimatum treneru Makabija Baraku Baharu da se izjasni hoće li se ovog leta preuzeti kormilo ovog tima. Portal „One“ navodi da su ‘crvenobeli‘ od Bahara zatražili da im početkom sledeće sedmice saopšti svoju odluku i tako postigne usmeni dogovor sa srpskim šampionom.

Makabi neće odustati bez borbe, mada im na ruku ne ide to što će Zvezda dati Baharu i njegovim pomoćnicima dati dobru platu. S dok njegova trenutna iznosi 420.000 evra.

Bahar se nedavno pominjao i kao mogući trener Olimpijakosa, da bi u međuvremenu stigla informacija da od njegovog odlaska u Pirej neće biti ništa. Telegraf  je već ranije demantovao medijske natpise kada je u pitanju potencijalni dolazak dvojice igrača Makabija u redove Zvezde, zajedno sa trenerom.

 

BONUS VIDEO:

1
0

1 Komentara

  1. Tako se to radi! Šta Bahar misli da on može da se poigrava sa Zvezdom! Cvrc Milojka, neka se sada misli, ako on neće da dođe u Zvezdu, ona će mu lako naći zamenu u liku sjajnog Miloša Milojevića, koji celo proleće uigrava ekipu za nastupe u LŠ. Šta će nama taj Barak Bahar, kada mi imamo Milojevića i okosnicu tima Borjan, Dragović, Eraković, Rodić, Kanga, Kangva, Bukari, Pešić, Ivanić i Katai. Sa njima ćemo se sjajno provesti u grupnoj fazi LŠ, sigurno jednako kao u grupnoj fazi LE, kada smo osvojili “izvanredno” četvrto mesto! Ispred nas su samo bili Monako, Trabzon i Ferencvaroš! Malo li je?!

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter