0
Fudbal

FOTO: Starsport

UPRAVA CRVENE ZVEZDE NA SASTANKU SA POTENCIJALNIM TRENEROM: Promena na klupi sve izvesnija! (FOTO)

Objavljeno: 29.03.23 u 12:33

Milojević bivši?

Ranije danas je procurela vest da će Crvena zvezda od naredne sezone imati novog trenera, sa kojim će napasti Ligu šampiona. Sve je izvesnije da će na klupu ’crvenobelih’ sesti izraelski stručnjak Bakar Bahar, koji je letos izbacio Zvezdu sa Makabi Haifom iz Lige šampiona.

Delegacija Zvezde na čelu sa Zvezdanom Terzićem, Mitrom Mrkelom, Markom Petrovićem i Markom Marinom, su kako tvrdi izarelski portal ’One’ bili u Izrealu kako bi se sastali sa Baharom oko preuzimanja klupe ‘crvenobelih‘.

Iz kluba su se oglasili i izjavili da imaju trenera do juna i da se to tada neće oglašavati.

Zvezda ima trenera do juna i neće se do tada oglašavati. A, u junu ćemo doneti odluku. Do tada smo fokusirani na osvajanje još jedne duple krune– poručuju oni.

Miloš Milojević, sadašnji trener Crvene zvezde, nema potpuno poverenje navijača i uprave kluba. On je letos preuzeo klub nakon iznenadne ostavke Dejana Stankovića i zbog lošeg izdanja u Ligi evrope, čelnici kluba traže novo rešenje. Kao potencijalni nasledici pominjali su se Eusebio Di Frančesko, ali i bivši treneri Miodrag Božović i Robert Prosinečki.

Bakar Bahar je jedan od najtrofejnijih trenera u Izraelu. On je sa Hapoelom iz Ber Ševe osvojio tri puta za redom titulu prvaka države, a odlične rezultate je imao i u grupnoj fazi Lige evrope, kada je dva puta dobio Inter. Upsehe je nastavio i sa Makabi Haifom, sa kojim je dva puta bio prvi u šampionatu Izraela.

2
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter