0
Fudbal

FOTO: Starsport

BAHAR VEĆ PRAVI PLANOVE ZA LETNJA POJAČANJA U ZVEZDI: Dva najbolja igrača Makabija na stadionu Rajko Mitić!?

Objavljeno: 31.03.23 u 18:55

Budući trener ima određene pikove.

Pre nekoliko dana  je procurela vest da će Crvena zvezda od naredne sezone imati novog trenera, sa kojim će napasti Ligu šampiona. Sve je izvesnije da će na klupu ’crvenobelih’ sesti izraelski stručnjak BakarBahar, koji je letos izbacio Zvezdu sa MakabiHaifom iz Lige šampiona.

Delegacija Zvezde na čelu sa Zvezdanom Terzićem, Mitrom Mrkelom, Markom Petrovićem i Markom Marinom, su kako tvrdi izraelski portal ’One’ bili u Izarealu kako bi se sastali sa Baharom oko preuzimanja klupe ’crvenobelih’,

Nakon utakmice Makabije i Crvene zvezde letos u kvalifikacijama za Ligu šampiona, kada su Izraelci izbacili beogradski klub, mnogima su zapala za oko dva igrača, a to su Frantdzi Pjero i Dolev Haziza.

Iako su pojedini mediji objavili da bi Pjero i Haziza mogli da krenu put Marakane zajedno sa Baharom, kako Telegraf nezvanično saznaje, njihov dolazak nije u planu, ali trener Makabija ima druge igrače u planu. Pjerou ugovor sa Makabijem ističe na leto 2025. godine, dok Haziza ima ugovor do leta 2024. godine.  Haziza je ranije povezivan i sa Partizanom, a da je do transfera nije došlo.

Pjero je reprezentativac Haitija, a Haziza nosi nacionalni dres reprezentacije Izraela. Ipak, na stadionu ‘Rajko Mitić’ očigledno za leto imaju drugačije planove, a u njima nema dva možda i najbolja igrača Makabija iz Haife.

 

 

13
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter