0
Fudbal

FOTO: Starsport

POZNATI DETALJI O ZARADI BARAKA BAHARA U ZVEZDI: Evo koliko će iznositi!

Objavljeno: 30.03.23 u 19:36

Čini se da je priča završena.

Ovih dana  se priča da će Crvena zvezda od naredne sezone imati novog trenera, sa kojim će napasti Ligu šampiona. Sve je izvesnije da će na klupu ’crvenobelih’ sesti izraelski stručnjak Bakar Bahar, koji je letos izbacio Zvezdu sa Makabi Haifom iz Lige šampiona.

Delegacija Zvezde na čelu sa Zvezdanom TerzićemMitrom MrkelomMarkom Petrovićem i Markom Marinom, su kako tvrdi izarelski portal ’One’ bili u Izrealu kako bi se sastali sa Baharom oko preuzimanja klupe ‘crvenobelih‘.

Izraelski trener će u Beograd stići na leto, kada se aktuelna sezona bude završila, a i tada ističe ugovor Milošu Milojeviću.

Kako saznaje ‘Mozzartsport’ Bahar će sa Zvezdom potpisati ugovor na dve godine, a on i njegov stručni štab će zaraditi 1.000.000 evra po sezoni. Od toga,čak 750.000 će ići njemu, dok će njegovim saradnicima preostalih 250.000.

On će tako postati najplaćeniji trener ‘crveno-belih’ u novijoj istoriji. Takođe, on će u prestonicu Srbije povesti i ceo stručni štab, koji čine Gaj Sarfati (pomoćnik), Dror Šimšon (kondicioni trener) i Gaj Vizinger (trener golmana).

BONUS VIDEO:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter