0
Evrokupovi

FOTO: Youtube/Screenshot

LIGA ŠAMPIONA: Tadić zabeležio asistenciju, Ajntraht obezbedio drugo mesto, a Bajern siguran protiv Intera! (VIDEO)

Objavljeno: 01.11.22 u 23:11

Zanimljivo veče je za nama.

Danas je u okviru poslednjeg kola Lige šampiona odigrano 8 utakmica, a sve je počelo duelima Bajera i Klub Briža, odnosno Porta i Atletiko Madrida, o kojima smo već pisali. Sa druge strane, Dušan Tadić je zabeležio asistenciju u trijumfu Ajaksa nad Rendžersom sa 1:3 i to u 89. minutu.

ASISTENCIJU DUŠANA TADIĆA MOŽETE POGLEDATI OVDE:

Bitnu utakmicu igrali su Sporting i Ajntraht iz Frankfurta, a kao pobednici, izašli su gosti iz Nemačke. Ovaj trijumf, doneo im je plasman u nokaut fazu, dok će Portugalci nastavi takmičenje u Ligi Evrope.

NAPOLI PAO NA ENFILDU, ALI ZADRŽAO PRVO MESTO: Barsa se pobedom oprostila od Lige šampiona, Totenhem preživeo Velodrom i prošao dalje! 

Rezultat je bio 1:2, iako su domaći poveli u 39. minutu, pogotkom Gomeša. Preokret Ajntrahta videli smo u drugom poluvremenu, nakon golova Kamade u 62. i Muanija u 72. minutu.

Znalo se i pre ovog duela da će Bajern završiti na prvom mestu u grupi, ali je ekipa iz Minhena želela da grupnu fazu završi bez poraza. To im je i pošlo za rukom, jer su na Alijanc Areni savladali Inter sa 2:0.

Strelci su bili Pavar u 32. i Moting u 72. minutu. Treće mesto u ovoj grupi zauzela je Barselona koja će takmičenje nastaviti u Ligi Evrope.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

SVI REZULTATI:

Bajer Leverkuzen – Klub Briž 0:0

Porto – Atletiko Madrid 2:1

Bajern Minhen – Inter 2:0

Liverpul – Napoli 2:0

Marsej – Totenhem 1:2

Rendžers – Ajaks 1:3

Sporting – Ajntranht Frankfurt 1:2

Vitorija Plzen – Barselona 2:4

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter