0
Evrokupovi

FOTO: Youtube/Screenshot

PORTO SRUŠIO ATLETIKO MADRID ZA PRVO MESTO U GRUPI: Klub Briž remizirao u Nemačkoj! (VIDEO)

Objavljeno: 01.11.22 u 20:56

Odigrana su prva dva susreta.

U okviru poslednje runde grupne faze Lige šampiona, odigrana su dva meča od 18.45. U pitanju su utakmice grupe B, gde su Porto i Klub Briž odmerili snage sa Atletikom iz Madrida, odnosno Bajerom iz Leverkuzena u borbi za prvo mesto.

Pošto su fudbaleri Porta uspeli da savladaju Aletiko sa 2:1, dok je sa druge strane Klub Briž remizirao sa Bajerom 0:0, portugalci u narednu fazu idu sa prve pozicije. Takođe, treba napomenuti i da će nemački predstavnik nastaviti takmičenje u Ligi Evrope, dok je Atletiko završio takmičenje u Evropi za ovu godinu.

Silovito je Porto krenuo od starta, pa je već u 5. minutu stigao do prednosti pogotkom Taremija. Drugi gol za domaće, delo je Eustakija u 24. minutu, a na poluvremenu bilo je 2:0.

Atletiko je sve vreme pokušavao da dostigne povoljan rezultat, ali je prednost smanjio Marćano u 95. minutu, što nije bilo dovoljno za ostanak u Evropi.

OSTALI MEČEVI OD 21 ČAS:

Bajern Minhen – Inter

Liverpul – Napoli

Marsej – Totenhem

Rendžers – Ajaks

Sporting – Ajntranht Frankfurt

Vitorija Plzen – Barselona


Standings provided by Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter