3
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

‘TRENER MI JE REKAO DA ĆU BITI PRVI PLEJMEJKER’: Vildoza otkrio razloge dolaska u Zvezdu! (VIDEO)

Objavljeno: 22.10.22 u 10:22

Neko od koga se mnogo očekuje!

Jedino pozitivno sa Zvezdine turneje u Španiji jeste Luka Vildoza. Pokazao je argentinski plejmejker protiv Real Madrida da na njega može ozbiljno da se računa i da će biti ako ne lider, onda jedan od lidera ovog tima.

‘Igrali smo dobro od finiša druge četvrtine, treću i dobar deo poslednje deonice. Izgubili smo 16 razlike, nismo mogli da iskontrolišemo na kraju. Bili smo u igri, imali šansu da spustimo razliku još niže. Sada moramo da nastavimo da radimo. Imamo igrača koji nam fali, potreban nam je, treba nam više poena u rukama i više samopouzdanja. Dobro je što sam u ekipi koja me čini da se osećam dobro!’ – rekao je Vildoza i potom dodao:

‘Baš dugo nisam igrao pravu, takmičarsku utakmicu. Igrao sam u NBA ligi, ali to su bile predsezonske utakmice. Evroliga je drugačija. Osećaš pritisak svaki dan, verujem da ćemo u sledećoj utakmici kod kuće biti još bolji.’ – reči su argentinskog plejmejkera.

Upitan zašto je izabrao baš Crvenu zvezdu, Vildoza je bez previše razmišljanja rekao:

‘Svi znaju da sam imao nekoliko ozbiljnih ponuda koje sam razmatrao, ali znam koliko se košarka voli u Srbiji. Trener me je zvao, rekao mi je da će mi dati šansu da igram, da budem prvi plejmejker. To mi je potrebno i posle skoro dve godine bez mnogo košarke želim da pokažem svima da sam spreman da budem ovde i pomognem ekipi.’ – zaključio je on.

Crvena zvezda još uvek čeka povratak Nemanje Nedovića, koji je predviđen da bude lider ovog tima.

0
0

3 Komentara

  1. Ovaj je moguće dobar igrač ali reći da mu je trener rekao da će biti prvi plej… Sve i da je rekao treba da ćuti, radi mira u svlačionici

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter