0
Evropske lige

FOTO: U. C. Sampdoria

ZVANIČNO: Dejan Stanković je novi trener Sampdorije – Poznato do kada je potpisan ugovor, a evo i kada debituje na klupi novog tima!

Objavljeno: 06.10.22 u 12:43

Sada više nema nikakve dileme, Dejan Stanković je novi trener Sampdorije!

Prethodnih nekoliko dana pisalo se o tome da će Dejan Stanković najverovatnije preuzeti trenersku palicu Sampdorije. Sve je postalo izvesnije kada se oglasio i Fabricijo Romano, potvrdivši pisanja tamošnjih medija.

Danas je ovaj italijanski prvoligaš ozvaničio potpisivanje saradnje sa srpskim stručnjakom! Dejan Stanković i Sampdorija potpisali su ugovor do leta 2023. godine uz opciju produžetka saradnje do 2024. godine, navodi se u saopštenju kluba.

Stanković je ‘pekao’ zanat u Udinezeu gde je radio kao asistent, nakon čega je 2019. preuzeo Crvenu zvezdu. Tada se potpuno afirmisao kao glavni trener, osvajanjem titula i prolećima u Evropi privukao je pažnju na sebe, a kako je veći deo karijere proveo u Italiji, bilo je za očekivati da se jednog dana tamo i vrati.

On će svoj debi kao trener u Seriji A imati u subotu kada gostuju Bolonji. Sampdorija se nalazi u očajnoj situaciji, posle osam kola imaju samo dva boda i na Stankoviću je veliki teren da ‘napravi čudo’ kako bi ekipa ‘prodisala’ i zadržala mesto u najjačem rangu italijanskog fudbala.


Пласман обезедио Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter