0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

CRVENA ZVEZDA I PARTIZAN ‘BIJU EVROPSKE BITKE’: Efbet vam donosi fantastične kvote – Evo gde će biti prenos!

Objavljeno: 06.10.22 u 12:20

‘Večiti rivali’ večeras igraju više nego bitne duele!

Fudbaleri Crvene zvezde večeras će prvi na teren, jer od 18:45 počinje njihov duel sa ekipom mađarskog Ferencvaroša. Reč je o trećem kolu grupne faze Lige Evrope, a nakon uvodna dva poraza, ‘crveno-belima’ večeras je neophodna pobeda kako bi nastavili san o proleću u Ligi Evrope. U saradnji sa našim beting partnerom Efbet kladionicom, donosimo vam kvote za ovaj meč:

Breel Embolo (R) and Aleksandar Dragovic
Crvena Zvezda v AS Monaco during the UEFA Europa League group H match Season 2022/2023 match at stadium Rajko Mitic on September 08, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

POBEDA ZVEZDE – 2.05
NEREŠEN ISHOD – 3.80
POBEDA FERENCVAROŠA – 4.00

Partizan sa druge strane gostuje ekipi Kelna, a taj meč zakazan je sa 21 čas. Nadaju se u taboru ‘crno-belih’ da će ekipa uspeti da ponovi 2015. godinu i gostovanje Augzburgu. Izabranici Gordana Petrića savladali su Vojvodinu pre nekoliko dana, što je bilo od velike važnosti kako bi se podigao moral nakon šokantnog ispadanja iz Kupa Srbije. U saradnji sa našim beting partnerom Efbet kladionicom, donosimo vam kvote za ovaj meč:

from left Bibras Natkho Natcho Hamidou Traore Patrick Andrade Fousseni Diabate Ricardo Gomes Slobodan Urosevic ilustracija illustration tim ekipa
Partizan v Nica during the UEFA Conference League 2022/2023 match on stadium FC (JNA) on September 15, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Marko Djokovic/Starsport.rs ©)

POBEDA KELNA – 1.54
NEREŠEN ISHOD – 5.00
POBEDA PARTIZANA – 6.60

Oba duela biće prenošena na Arena Sport 1 Premium kanalu, kao i na RTS 1. Moglo bi se reći da će čitava Srbija moći da prati ‘večite rivale’ u svojim više nego bitnim duelima.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели efbet (@efbet.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter