0
Evropske lige

Dejan Stankovic Braga - Crvena Zvezda, UEFA Europa League, liga evrope 9.12.2021. Portugal, Braga (credit image & photo: Nikola Mitic / STARSPORT)

POZNATO KOLIKO ĆE STANKOVIĆ ZARAĐIVATI: „Ne plaši me pozicija Sampdorije!“

Objavljeno: 05.10.22 u 14:10

Dejan Stanković je dogovorio sve uslove i uskoro će zvanično staviti paraf na ugovor sa klubom iz Đenove. On je dobar deo svoje karijere proveo na Čizmi, a njegova plata bi trebala da iznosi 700.000, dok bi prihodovanja srpskog stručnjaka mogla da na rastu i preko miliona u slučaju opstanka i aktivacije raznih bonusa.

„Pamtim istoriju velike Sampdorije, voleo bih da sam mogao da budem na terenu u tom polufinalu Lige šampiona 1992. u Sofiji, ali sam bio premlad. Za mene, dolazak u Sampdoriju je veliki uspeh“, poručio je Stanković.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

On je dodao da nije zabrinut zbog trenutne loše pozicije ekipe na tabeli Serije A.

„Situacija me ne plaši, istorija kluba je dovoljna stvar za mene. Zadovoljan sam igračima koji su mi na raspolaganju“, izjavio je Stanković čiji se dolazak očekuje tokom dana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter