3
Evrokupovi

Crvena Zvezda v Maccabi Haifa - UEFA Champions League Play Off second leg match Season 2022/2023 on August 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

POGLEDAJTE KAKO JE ZVEZDA PRIMILA ODLUČUJUĆI GOL: Pavkovu sve teško palo – plakao je nasred stadiona! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 24.08.22 u 08:45

Falilo je malo sportske sreće.

Iako je kapiten Crvene zvezde Milan Borjan napomenuo da Milan Pavkov nikako nije tragičar, kao i da je nebrojeno puta doneo radost crveno-belima, činjenica je da je njegov autogol odveo Makabi iz Haife u LŠ. Srpski šampion je remizirao sa izraelskim sa 2:2 na prepunoj Marakani, ali je zbog poraza u gostima, u prvom meču, jasno da ćemo ih ove godine gledati u Ligi Evrope.

VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Povela je Zvezda sa 2:0 u prvom poluvremenu, a nakon toga, kao da se igra crveno-belih raspala. Milan Borjan je uspeo da odbrani penal u završnici prvih 45 minuta, ali je potom, nakon što Kanga nije izneo loptu na protivničku polovinu, u nastavku akcije primio gol sa 30-tak metara.

Delovalo je da su se crveno-beli više branili u drugom poluvremenu, a bez Gelora Kange na terenu, sve je bilo nepovezano u veznom redu srpskog kluba. Kada su svi mislili da će se igrati produžetak, nakon prekida u 90. minutu, Makabi je došao do izjednačenja.

Centrirao je Atzili sa leve strane, a loptu je zahvatio Milan Pavkov u želji da je izbije što dalje od gola. Ipak, na nesreću prepunog stadiona, taj udarac je završio u golu.

Nakon samog meča, fudbaleri Crvene zvezde su izuzetno teško podneli poraz, a Pavkov je pokazao koliko mu dres crveno-belih znači, pa nije krio ni emocije.

FOTO: STARSPORT
0
0

3 Komentara

  1. S VA KA MU CHAST, OVAKAVU MAYSTORIJU OOOODAVNO VIDEO NISAM, PRELEP GOLL, MA FANTASTICHANNN .!. XXAAXXAA .!.
    PS..verovatno je ‘plakao na sred stadiona’ OD SRECE, sto je postigao prelep gol, a i sto je USRECIO OGROMAN BROJ NAVIJACA SRBIJE KOJIMA JE CRNO-BELA BOJA U SRCU!!! SVAKA CAST MILANE MOY, ODAVNO NAS GROBARE OVAKO NEKO NIJE USRECIO I OBRADOVAO!!! ZIVEO!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter