10
Evrokupovi

Crvena Zvezda v Maccabi Haifa - UEFA Champions League Play Off second leg match Season 2022/2023 on August 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NAJTUŽNIJE VEČE U POSLEDNJIH NEKOLIKO GODINA: Fudbaleri Zvezde slomljeni, evo kome je poraz pao najteže! (FOTO)

Objavljeno: 24.08.22 u 08:19

Imali su prednost, ali…

Puna Marakana, na kraju nije mogla da slavi, pošto su fudbaleri Crvene zvezde remizirali sa Makabijem rezultatom 2:2. Obzirom da je prvi duel u Izraelu pripao domaćinu, koji je trijumfovao rezultatom 2:1, crveno-beli će se ove godine nadmetati u Ligi Evrope.

FOTO: STARSPORT

Poveli su izabranici Dejana Stankovića sa 2:0, ali je pri samom kraju prvog poluvremena, nakon odbranjenog penala Milana Borjana usledio gol gostiju sa 30-tak metara, a potom i u samoj završnici meča autogol Pavkova. Sve ovo, najteže je palo naravno, fudbalerima domaćih, koji su nakon susreta bili neutešni.

FOTO: STARSPORT

Kapiten Milan Borjan, poslao je jasnu poruku javnosti da Milan Pavkov nikako nije tragičar, jer je Zvezdi toliko puta doneo radost, ali srpskom napadaču, to sinoć nije bilo u mislima. Zajedno sa nekolicinom saigrača, Pavkov je pokazao emocije, pao je na travu i zaplakao.

Crvena Zvezda v Maccabi Haifa – UEFA Champions League Play Off second leg match Season 2022/2023 on August 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Izuzetno teško je ovaj poraz podneo i Aleksandar Dragović. Austrijski fudbaler je dugo ležao na travi, dok je potom i kod ispred navijača na severnoj tribini nemo gledao, sa suzama u očima.

FOTO: STARSPORT

VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

10 Komentara

  1. Ovo je DEFINITIVNO Bozji ZNAK, tj. ozbiljno upozorenje za sve ono sto se desava u i oko FKP!!!…samo polako, bice vasih suza sve vise i vise, zaslozili ste, a i dobicete nesto mnogo, mnogo gore..?!!! PRAVDA ZA GROBARE!!! Ziveo PARTIZAN I MAJKA SRBIJA!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Nešto fali ovoj ekipi, kondicija, zalaganje, želja, znanje, rukovodstvo….Nažalost, svi govore samo o novcu, a retko ko o trudu koji treba uložiti

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter