17
Evrokupovi

Crvena Zvezda v Maccabi Haifa - UEFA Champions League Play Off second leg match Season 2022/2023 on August 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KANGA IZRAZITO NEZADOVOLJAN IZMENOM: Nije mogao da veruje da je Stanković odlučio da ga izvede!

Objavljeno: 23.08.22 u 22:24

Nije ovo očekivao.

Fudbaleri Crvene zvezde uspeli su da nadomeste zaostatak iz prvog meča protiv Makabija iz Haife i u nastavku igre, gledaćemo otvoren meč. Crveno-beli su na poluvremenu vodili 2:1, dok su istim rezultatom poraženi u gostima, pa je trenutno ukupan rezultat 4:4.

Crvena Zvezda v Maccabi Haifa – UEFA Champions League Play Off second leg match Season 2022/2023 on August 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Trener srpskog šampiona u 54. minutu odlučio se za svoju prvu izmenu, a umesto Gelora Kange u igru je ušao Kingsi Kangva. To je gabonskog fudbalera šokiralo, pa je na očigled čitavog stadiona negodovao ovu Stankovićevu odluku.

VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

17 Komentara

  1. Idemo dalje prvo poluvreme smo bili bolji morali smo jos bolje u drugo nismo imali srece ne treba zamerit igracima ni Dejanu Stankovicu Pavkov sto je dao autogol ne treba da mu se niko ljuti jednu utakmicu je pogresio sta je radio protiv Liverpula Milana Partizana…. da ne pricamo. Idemo dalje u ligu evrope sledece godine ulazimo u ligu sampiona

    0
    0
    Odgovori
  2. Strasno , od navijaca do igraca navijanje je bilo 0 trebalo je da se trese marakana znaci nista ,igraci oni nezasluzuju ligu sampiona oni su 0 teske teski panjevi stankovic on je dao sebe za ovu utakmicu al izmene ga ubise sve greska do greske ,gde je ben gde je ohi sanogo ali idemo dalje sta sad nije smak sveta NAPRED ZVEZDO

    0
    0
    Odgovori
    • bruka i sramoza,nemogu da verujem da nema ni malo xsamokritike od strane Dekija i fudbalera,pa ovo su igrači za šestu ligu a ne za ligu šampiona treba da ih je sramoza a pogotovo Stankovića koji je nikakav trener SRAMOTA.

      0
      0
      Odgovori
  3. Idiot.. to je kao da je Barselona izbacivala mesija.. kreten,nzm odakle mu licenca za trenera. Milojević bi odveo zvezdu s ovim timom u finale lige šampiona. Pravio rezultate bez dragovica,kangve,bukarija,milunovica,itd.. a ne sa ovim igracima..

    0
    0
    Odgovori
    • Druze ne čuperak leba ti..jedini je trčao i borio se.. onaj ko je trebao da izadje su katai i Ivanic, 2 čuvara za ovce..nemaju snage za ceo meč, odlažeš prvenstvene utakmice da se spremis za meč godine i usereš sve..jebo ih stankovic sto ih je drzao do kraja u igri..ivanic covek sem gola ceo meč luta po terenu i napravi sranje na kraju..i taj kanga koliko god je dobar toliko je i los, koliko je lopti izgubio na našoj polovini juče, covek odbrani penal i ti uzmeš i vučeš loptu kao debil i opet je izgubiš i primis gol, umesto da bude 2 0, lepo 2 1 i cao..i onda deki stručnjak veliki se povuče kao u Haifi, brani 2 1 i poduva..neka, i nismo sa takvom igrom za lš!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter