8
Evrokupovi

Crvena Zvezda v Maccabi Haifa - UEFA Champions League Play Off second leg match Season 2022/2023 on August 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BORJAN JASAN NA KONFERENCIJI: Ko osuđuje Pavkova ili bilo koga, nije pravi Zvezdaš! (VIDEO)

Objavljeno: 23.08.22 u 23:53

Prava kapitenska izjava.

Fudbaleri Crvene zvezde ove godine neće igrati u Ligi šampiona, jer su poraženi u dvomeču sa Makabijem iz Haife, ukupnim rezultatom 4:3. Srpski tim je remizirao na Marakani sa 2:2, autogolom Pavkova u poslednjim minutima meča, a toga ih je koštao poraz u Izraelu.

Po završetku revanša, pred medije je izašao kapiten crveno-belih Milan Borjan, koji je rekao da uvek može bolje, ali da je ekipa dala maksimum.

– Uvek može bolje! Nekada može bolje, nekada ne! Preponosan sam na ekipu, dali smo maksimum, počeo je Borjan i dodao:

VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

– Igramo Ligu Evrope, jako takmičenje! Sledeće godine idemo direktno u Ligu šampiona! Sada imamo dve teške utakmice u prvenstvu, skoncentrisaćemo se na to.

Potom je bio izričit na pitanje da li je Milan Pavkov tragičar, rekavši da ko god osuđuje bilo kog pojedinca, nije pravi Zvezdaš.

– Ma kakav tragičar! Ko god ga osuđuje nije pravi Zvezdaš! On je 1000 puta na “Marakani” i van nje doneo nama sreću! Onaj ko ga krivi, njega ili bilo koga nije pravi Zvezdaš, zaključio je Milan Borjan.

0
0

8 Komentara

  1. Pitam se pitam……je li vam Vucko dosao na funeralku? Grobari su tu, na Derbiju cemo vas mi dokusuriti. Bilo ste uzasni I Bez oba jjjj-ca! To je odlucilo,to sto ste pokazali da ste pikelike. Ipak, dobra vam je utesna nagrada,iskreno vrlodobra!

    0
    0
    Odgovori
  2. Pavkov čovek završio transfer,uzeće lepe pare…. i od ljubimca navijača kakav je bio do danas,odlazi u lošen svetlu…. šteta,nije trebao ni da ulazi

    0
    0
    Odgovori
  3. Dobro kaže ludi Željko Pantić,da je Pavkov ušao samo zbog talije,kao uvek je donosio sreću kada udje sa klupe… ali avaj…

    0
    0
    Odgovori
  4. Tragičar koji prima onako tragikomičan prvi go, podržava tragičara kod drugog gola, inače ovu spodobu koji jedino može sebi zatresti mrežu ili protivničku kad ga lopta u trpepavicu pogodi.
    Stankoviću, dok ti učiš ovaj zanat drugi već treću godinu su u eliti zahvaljujući tvom neznanju, sreća tvoja pa ti Terzić čuva leđa, inače bi se ti podučavao kod drugog brice.

    0
    0
    Odgovori
  5. Niti je kriv Borjan niti Pavkov. Ako tri godine zaredom dobijaš šta tražiš, a ne uspeš da prođeš kvalifikacije znači da ti nešto fali. Znanje ili m….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter