0
Evroliga

Aleksandar Djordjevic Eurocup basketball match between Darusafka and Virtus in Belgrade, Serbia March 5. Beograd, Srbija 5.3.2020. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

ĐORĐEVIĆ OTVORENO: ‘Nisam imao ovakvu viziju o Fenerbahčeu!’

Objavljeno: 10.09.21 u 22:12

Nekadašnji selektor, a aktuelni šef stručnog štaba turskog Fenerbahčea otvoreno je govorio pred sam start turnira koji će biti održan u Istanbulu!

Partizan gostuje u Istanbulu, gde će odigrati turnir sa nekoliko zaista jakih ekipa iz Evrope.. Aleksandar Sale Đorđević govorio je za Partizan TV.

‘Biće vrlo jak turnir, možda rano u odnosu na početak sezone, ali svaka ekipa će pokušati da pruži maksimum. Svako zna svoj posao, od generalnog menadžera, do svih ostalih. Predsednik je sa nama, uvek je prisutan. Nisam imao ovakvu viziju takve veličine celog Fenerbahčea, celog sportskog društva, nisam to na taj način video do sada.’

On će biti treći srpski trener u nizu koji će voditi Fenerbahče:

‘Željko je ovde ostavio neizbrisiv trag, to je čovek koji nam je utkao put i sa naše strane za njega uvek velika zahvalnost.’

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter