2
Košarka

Dusko Vujosevic, 21.12.1015. December 21. 2015. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

VUJOŠEVIĆ NEMA DILEMU: Nekadašnji trener Partizana dao svoje mišljenje o izboru novog košarkaškog selektora

Objavljeno: 10.09.21 u 21:27

Legenradni trener Partizana, potvrdio je ono o čemu se poslednjih dana javno špekuliše.

Prethodnih dana, u medijima se pojavila informacija da će Svetislav Pešić preuzeti kormilo košarkaške reprezentcije Srbije, na kome će naslediti Igora Kokoškova sa kojim je nacionalni tim doživeo neuspeh u kvalifikacijama za Olimpijske igre.

Izbor Pešića na mesto selektora još uvek nije javno potvrđen, ipak nekadašnji trener Partizana, Duško Vujošević, smarta da je to gotova stvar.

–Koliko ja znam to je dogovoreno i dogovorena je struktura ljudi koji će biti sa njim. Do sada je bila strategija da se sa Kokoškovim završi na gospodski način što on zaslužuje, bez obzira što je reprezentacija Srbije prošla tako kako je prošla- istakao je Vujošević, koji smatra da bi imenovanje Pešića za selektora bio pravi potez.

-Mislim da Pešić sa svojom energijom i mišljenjem o sebi da može punom snagom i 24 sata time da se bavi. On je odlično rešenje. – rekao je Vujošević u razgovoru za „Novu S“.

0
0

2 Komentara

  1. Cenim misljenje Vujosevica, ali ono je u senci njegovog besa koji ne uspeva da prikrije zbog statusa u srpskoj kosarci. Ko god da dodje bice u problemu jer je kosarka izgubila dubinu, sto zbog nataliteta sto zbog savremenog informatickog zivota. Pre par godina sam pisao da se moramo okrenuti dovodjenju bar 40 mladih stranih kosarkasa godisnje i staviti ih na raspolaganje razvojnim timovima pojedinih klubova, uz vremensko dobijanje pasosa..Mnogi rade na dovodjenju mladih, ne razumem zasto bi mi bili naivni?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter