0
Evrokup

Kosarka-Aleksandar Sasa Djordjevic-Press Conference-Spisak Igraca Aleksandar Djordjevic Belgrade, 19.06.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

USPEŠAN DEBI SAŠE ĐORĐEVIĆA NA KLUPI FENERBAHČEA: Uskoro sledi turnir gde će igrati i Partizan!

Objavljeno: 05.09.21 u 13:42

Polako se navikava na ekipu.

Košarkaši Fenerbahčea koje sa klupe predvodi nekadašnji selektor Srbije Aleksandar Saša Đorđević, odigrali su pripremnu utakmicu sa Jalovasporom u kojoj su slavili sa 88:77. Ovaj duel propustio je Marko Gudurić koji se oporavlja od povrede.

Najefikasniji su bili Buker sa 14, Šajok sa 13, kao i Akpinar sa 12 poena. Podsećamo, Đorđević je proteklih godina vodio italijanski Virtus sa kojim je uspeo da osvoji ligu savladavši u finalu učesnika F4 Evrolige, ekipu Olimpije iz Milana. Po završetku sezone nije došlo do produžetka saradnje, pa je Đorđević potom postao treći srpski trener na klupi Fenerbahčea zaredom.

Treba napomenuti da nas 11. i 12. septembra očekuje regionalni trenerski spektakl, kada će se na turniru u Istanbulu nadmetati Partizan, Monako, Uniks i Fenerbahče. Kao što je već poznato, crno-bele predvodi najtrofejniji trener u Evropi i upravo bivši strateg Fenerbahčea Željko Obradović, dok na klupi Uniksa i Monaka sede Velimir Perasović, odnosno Zvezdan Mitrović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter