0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

ISPLIVALI NOVI DETALJI HAOSA U NOVOM PAZARU: Fudbaler Partizana zaradio posekotinu, povredio ga predmet koji je doleteo sa tribine!

Objavljeno: 09.08.21 u 19:05

Dosta toga dešavalo se sinoć u Novom Pazaru…

Na terenu je bilo uzbudljivo, Partizan je pobedio sa 4:1 Novi Pazar, ali to je ostalo u drugom planu incidenata koji su obeležili duel. Utakmica je nekoliko puta prekinuta, a gostujući navijači su na kraju morali da napuste stadion zbog političkih parola i skandiranja.

Kada je domaća publika u pitanju, ni tu situacija nije bila bolja. Takođe je bilo uvredljivih poruka, ali su onda otišli korak dalje. Naime, nakon gola Bibrasa Natha, dok su crno-beli slavili gol, sa tribine iza klupe poleteli su sitni predmeti. Jedan od njih pogodio je Lazara Pavlovića, koji je zaradio povredu, piše ‘Telegraf’. Njega je u glavu pogodio upaljač i strada mu je usna, pošto se stvorila posekotina. Veznom fudbaleru, koji je bio na klupi je povreda odmah sanirana, te nije bilo potrebe da igrač bude poslat u ambulantu.

Što se samog haosa tiče, u jednom je učestovovao i sam Bibras Natho, dok su se posle utakmice oglasili, prvo ministar policije Aleksandar Vulin, a onda i Fudbalski klub Novi Pazar.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter