4
Domaći fudbal

FOTO: Arena Sport/Screenshot

KAKO SU PAZARCI NAPALI NATHA: Evo šta se sve izdešavalo i zašto je meč prekinut! (VIDEO)

Objavljeno: 09.08.21 u 00:02

Nema čega nije bilo u Novom Pazaru.

Fudbaleri Partizana su rezultatom 4:1 savladali Novi Pazar u 4. kolu Superlige Srbije. Golove za crno-bele su postigli Natho, Urošević, Gomeš i Suma, dok je jedini gol za goste zabeležio Mihailović.

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Nakon pogotka Rikarda Gomeša u 61. minutu, nastao je pravi haos u Novom Pazaru. Milovanović je pokazao igračima da napuste teren, a ovo je treći put da je zaustavio utakmicu. Simpatizeri Novog Pazara koji se nalaze iza klupe gostiju, gađali su tabor crno-belih. Nakon toga, sudija je odlučio da isprazni tribinu na kojoj su se nalazili navijači Partizana.

Svemu tome prethodio je i napad na Partizanovog fudbalera Bibrasa Natha. Malo je falilo da dođe do fizičkog sukoba između Izraelca i jednog člana stručnog štaba domaćih. Sve je ostalo samo na teškim rečima, pošto je Lazar Marković odvojio svog saigrača od svega.

0
0

4 Komentara

  1. Sudija nije tu da vodi politiku.Ako igrači Pazara zahtevaju da se isprazni tribina,povlačeći se u svlačionicu,trebalo je prekinuti utakmicu i kasnije bismo dobili „parforfe“-3:0.(Toliko smo i vodili.)

    0
    0
    Odgovori
  2. Sramota. Dok su pazarci skandirali koljacu Naseru Oricu i Srebrenici, aludirajuci na poklane srbe tamo, vise hiljada sve je bilo ok, a kada su grobari na njihove provokacije uzvratili skandiranjem Mladicu tada mi sirimo mrznju i moraju da se isprazne tribine. SRAMOTA ZIVELA SRBIJA

    0
    0
    Odgovori
  3. Koj političar u Srbiji voli Srbiju.Ni jedan.Njihov cilj je lova.Zasto su vratili N Pazar u ligu.Zasto.Bi se plasite koga.Ma izbaci ih iz lige.Odma.Mogu da pevaju,o Orlicu pa traze da isprazne deo gde su partizanovci.Dsli mi imamo predsednika.Nemamo.Nebranim Partizanovce ali oni to rade stalno.Otvorite im granice za Bosnu i Tursku.Napolje iz Srbije i srećan vam put Turci.Bolje nezasluzujete.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter