0
The Best Of

VREMEPLOV: Mesi je ‘slomio zglobove’ Robertu Karlosu, ali ga je Frenk Riberi surovo osvetio (VIDEO)

Objavljeno: 20.12.16 u 00:14

Ali, znate li ko je apsolutni pobednik u disciplini ‘lomnjenja zglobova’?

‘Lomnjenje zglobova’ podjednako je zanimljivo i na košarkaškim i na fudbalskim terenima. Stoga se u današnjem vremeplovu prisećamo nekoliko spektakularnih poteza i driblinga kojima su svetske zvezde ‘ponižavale’ jedne druge.

Na samom početku svoje karijere Lionel Mesi je, ni manje ni više, nego baš u ‘El klasiku’ demonstrirao svoju superiornost driblinga i najavio planeti kakvog je fudbalera dobila.

VREMEPLOV: Ronaldinjo je postigao jedan od najlepših pogodaka u karijeri, a onda je pustio suzu koja je dirnula svet (VIDEO)

To je na svojoj koži osetio legendarni Roberto Karlos u direktnom duelu sa omalenim Argentincem. Mesi je čekao, čekao, čekao… A onda jednim potezom i varkom tela bacio Brazilca na travu.

Vremešni Roberto Karlos mu to sigurno nikada nije zaboravio:

(Izvor: youtube / Salah fcb)

Međutim, Roberta Karlosa je osvetio jedan Francuz koji se zove Frank Riberi. I to kako. U polufinalu Lige šampiona (u kom je Bajern trijumfovao sa ukupnih 7:0 protiv Barselone), Riberi je dodatno sipao so na ranu Lea Mesija.

VREMEPLOV: Sećanje na najgori debi u istoriji fudbala, a sasvim moguće i sporta uopšte (VIDEO)

U utakmici u Minhenu je pred svojim šesnaestercem brzom promenom pravca bacio Mesija na pod i munjevito osvojio više od polovine terena.

(Izvor: youtube / Rasmus Karlsson)

Mesi je toliko bio ‘očaran’ ovim driblingom Riberija, da je to isto uradio njegovom saigraču Džeromu Boatengu. Baš protiv Bajerna, tačno dve godine kasnije, u istoj fazi istog takmičenja.

(Izvor: youtube / Aymen Cristiano)

Ipak, apsolutni šampion u ‘lomnjenu zglobova’ među svetskim superstarovima jeste Anhel Di Marija, tada igrač Real Madrida, koji je u ‘El klasiku’ protiv Barselone fudbalski ‘ubio’ Karlosa Pujola majstorskom fintom tela.

(Izvor: youtube / AkaySports 2)

VREMEPLOV: Komentator je priznao da ga je Miloš Krasić golom doveo do orgazma (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter