2
The Best Of

VREMEPLOV: Komentator je priznao da ga je Miloš Krasić golom doveo do orgazma (VIDEO)

Objavljeno: 16.12.16 u 00:07

Strast prema fudbalu je ogromna, a kada je tvorac erupcije oduševljenja srpski fudbaler, onda je taj momenat za naše ljubitelje fudbala još više vredan pamćenja.

Pre tačno šest godina i tri dana, u to vreme možda i najbolji srpski fudbaler, Miloš Krasić, dotakao je nebo, barem u očima navijača Juventusa širom sveta.

U derbiju protiv Lacija igranog 12. decembra 2010. godine, plavokosi Srbin iz Mitrovice postao je veliki heroj pristalica ‘bjanko-nera’, a o golu u 94. minutu derbija sa Rimljanima najbolje je govorio komentar italijanskog novinara Klaudija Zulijanija koji je prenosio ovaj meč.

VREMEPLOV: Nervozni Mirko Vučinić u epizodi – ‘Sad ću da te opsujem na balkanski način’ (VIDEO)

Krasić je tada bio na vrhuncu svoje karijere i gotovo nezaustavljiv kada se stušti po desnoj strani prema golu protivnika. To je videla i odbrana Lacija, kada je uzeo loptu, prošao pored levog beka gostiju i ‘bocnuvši’ loptu savladao Fernanda Musleru.

Prelep orgazam! Kolektivni orgazam na ‘Olimpiku’ u Torinu! – uzvikivao je, između ostalog, Klaudio Zulijani, evidentno navijač ‘Stare dame’.

(Izvor: youtube / Canale di marchisio96)

Odmah posle toga, čim su nebesko-plavi krenuli sa centra, sudija Paolo Taljavento je odsvirao kraj i pobedu Juventusa 2:1.

VREMEPLOV: Oni su bili poslednja uspešna generacija srpskog fudbala (VIDEO)

0
0

2 Komentara

  1. Krasic za to kratko vreme njegove orbiti sigurno broj jedan u Srbiji. Mislim da je Tadic slican lo stilu igre kao Krasa nrkad. Mozda i danasnja genetaciju ponovi tak rezultat.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter