0
The Best Of

VREMEPLOV: Ronaldinjo je postigao jedan od najlepših pogodaka u karijeri, a onda je pustio suzu koja je dirnula svet (VIDEO)

Objavljeno: 11.12.16 u 00:02

Legendarni brazilski fudbaler i čovek koji se igrao fudbala Ronaldinjo Gaučo često nije krio emocije tokom veoma uspešne karijere, koja još uvek traje.

Uvek je bio nasmejan. Nikada tužan, da li dao jedan od najlepših pogodaka koje svet video, da li je nekome loptu proturio kroz noge ili ga neko sa dve noge poslao na travu. Uvek je na kraju usledio osmeh koji je bio prepoznatljiv celom svetu. Ipak, kada se posle više nego uspešne karijere vratio u Brazil i zaigrao za tamošnjeg šampiona Atletiko Mineirao, videli smo emocije koje do tada kod Ronaldinja videli nismo. Pustio je suze…

VREMEPLOV: Ovako je jedan divljački start mogao da prekine čarobnu karijeru velikog Ronaldinja! (FOTO) (VIDEO)

Bilo je to pre nešto više od četiri godine kada je Atletiko Mineiro razbio Figuirense 6:0 u Seriji A. Ronaldinjo je na ovom meču postigao het-trik, ali će se dok je sveta i veka pričati o samo jednom golu. Bio je to prvi i to kakav… Evrogol, za pamćenje. Ronaldinjo je poslao prvu ‘kiflu’ sa nekih 25 metara koja je ‘ubila pauka na mreži’. Umesto osmeha, klekao je na zemlju i zaplakao. Razlog je bio veoma emotivan, ‘kraljiu fudbalske igre’ je preminuo očuh, čovek koji je bio jedan od najzaslužnijih za blistavu karijeru igrača koji je promenio filozofiju fudbala…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter