4
Evrokup

FOTO:STARSPORT

DOK ON PRIČA, SVI ĆUTE: Evo kako je sinoć bilo u svlačionci crno-belih?!

Objavljeno: 30.10.14 u 20:38

Odlična igra Partizana u Jerusalimu ostala je u senci nasrtaja stratega Partizana Duška Vujoševića na Mihajla Andrića. S obirom da ovo nije prvi takav slučaj, svi nadugačko i naširoko bruje o tome.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Neko razume da je Dule to uradio u afektu, pod adrenalinom, da se takvom stručnjaku sve, pa čak i ovako nešto oprašta, neki smatraju da takav potez nije pedagoški i da ne postoji nikakvo opravdanje za takav postupak… Javnost i mnoge javne ličnosti se bave ovom temu, oglasio se i Šapić,  a kako je zapravo igračima Partizana koji su ceo dan probveli i Jerusalimu, s obzirom na to da se vraćaju tek u četvrtak uveče? Kako je Andriću?

Sa lica mesta su se prenele informacije da je trener Vujošević bio jako bean posle utakmice, logično, izgubili su u poslednjim sekundama. Kažu da je vikao, psovao, to radi i u ‘normalnim’ uslovima. Međutim, šuška se da se Vujošević nije izvinio Andriću, a ako se vratimo samo nekoliko meseci unazad, tačnije na jun mesec. Bogdanoviću se izvinio odmah posle ‘napada’. Igrači su ćutali, a Dule je danas ovako obrazložio svoju sinoćnu reakciju.

Može li ovo da naruši atmosferu u svlačionici crno-belih?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

4 Komentara

  1. Pa sta pisete gluposti,taj Bogdanovic je dobar igrac zbog koga je tako dobar igrac Dule je uradio od njega igraca,pa mora malo tako dase radi dase uozbije igrace i napravio igraca tako ce i Andrica napraviti,drugo tako se vaspitavaju deca kao ranije ucitelj usi ti izvuce a sada gde smo u cor sokak deca ginu takav pedagog treba ,odmah e udario nije ga udario za uvo ga povukao nelupajte vise gluposti nego tako se vaspitavaju deca.

    0
    0
    Odgovori
  2. Cisto sumnjam da se Dule nije izvinuo, a jedino vi mediji pokusavate da unistite atmosferu u Partizanu. Bijedni pokusaji da se pomogne ciganima…

    0
    0
    Odgovori
  3. ne lupajte gluposti, uopste nije bio besan i nije vikao na igrace, druzim se sa nekim od igraca i kazu da je prvo sto je uradio kad je usao u svlacionicu cestitao andricu na odlicnoj partiji, ne izmisljajte vise, ne crnite duleta

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter